![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce au facut americanii pentru Romania in afara de a face Romania (di nu doar) cadou la tatucu' Stalin? Si a conditiona politic anumite contracte pe bani grei din care Romania a iesit mai mult in pierdere? Si a impus Romaniei (prin NATO) sa-si distruga armamentul care il avea si sa cumpere prostii casate de altii? |
|
||||
|
||||
![]()
fratilor...v-a disparut umorul !!!
acest topic,dupa cum se poate observa si-n debut se vroia unul,mai degraba umoristic, decat unul de continua lamentatie si vaicareala politica !!! prea ne plangem uneori de mila, si uitam sa vedem si exemplele bune !!! adevarul e ca in Romania nu moare nimeni de foame ! Ba chiar, un om meserias,care stie sa practice o meserie folositoare, chiar ajunge uneori din munca sa, sa-si mai adune ceva,si sa evolueze material pe masura efortului depus !!! Ca solutie politica de a vota pe cineva, eu as vota partidul care incurajeaza pe micul intreprinzator, pe micul meserias, pe taranul care creste animale !!! Din pacate PDL- ul a fost singurul partid ,care a avut mici initiative, si alea timide in acest sens,si aproape fara efect,caci nici nu s-au priceput sa le faca bine,si a venit si criza...etc... !!! Astept un partid autentic de drapta, care sa protejeze orfanul si vaduva, dar sa incurajeze initiativa si munca !!! |
|
|||
|
|||
![]()
De unde scrii, din Canada sau Italia?
Last edited by AlinB; 19.05.2012 at 00:23:30. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
in curand, se pare ca vor relaxa foarte tare regimul vizelor, pentru polonezi,bulgari si romani !!! |
|
||||
|
||||
![]()
stii ce, hai cu mine la vara la pus gresie si faianta, si nu o sa murim de foame !!!
vom gasi in Cluj, lucrari,si calitatea lucrullui bine-facut ne va recomanda si la alti clienti !!! Ce zici, vii ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Mergand cu nepotii la scoala !!
Nu-i asa ca uneori istoria este foarte simpatica ??? |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=QDI1pDxe3hU
Biblia din Parlament. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe vremea lui Iliescu, s-au facut marile privatizari. Pe vremea lui Constantinescu, afaceri cu tigari. Pe vremea lui Basescu, am auzit si despre: TRAFICUL DE ORGANE: o realitate sinistra, ocultata de isteria ... Exista loc de mai bine, dar si de mai rau. Dar la fel parca nu sunt. Si apoi nu e rau sa se mai strice gastile si sa se mai elimine abuzurile. De ce se investeste masiv in monitorizare la noi, la romani? Alte tari mai bogate ca a noastra parca nu se grabesc in asemenea hal. Cine este direct interesat si de ce? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
deci concluzia e una singura: intr-un crescendo cronologic al al marsaviilor de tot felul, basescu e situat pe un fel de culme a perversitatii, un fel de drakula relouded,care fura organele romanilor si ,eventual le bea si sangele,asa ca sa nu se piarda nimic din victima !!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am stat un pic pe ganduri daca are rost sa-ti mai raspund... 1. Da, te pomenesti ca am inventat si eu ceva!!! ![]() Nici opinia publica nu este reglementata undeva si totusi exista.... Nici gestul de bun simt de a ceda locul in autobuz unei persoane in varsta/gravide/cu copil in brate/cu bagaj greu, etc, nu este reglementat legal undeva. Nici o lege, care sa te oblige in acest sens, nu exista. Exista insa altceva: “Dați-i, așadar, Cezarului ceea ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ceea ce este al lui Dumnezeu” (Matei 22:21)", precum si :„Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta pentru ca să ți se lungească zilele în țara pe care ți-o dă Domnul, Dumnezeul tău”(Exodul 20:12)"" si „Să vă iubiți-vă unii pe alții, cum v-am iubit Eu” (Ioan 13,34)"" al caror inteles extins si aplicat in viata noastra, ne-ar face altfel zilele. 2. Sa ne pastram simtul masurii si bunul simt. As fi folosit alt exemplu, ca sa nu implic numele parintelui in astfel de polemici, dar acesta mi-a venit in minte... 3. Cuviosului parinte nu trebuia sa-i spuna nimeni nimic, le stia singur... nu ai citit tot articolul, desi am dat link-ul... 4. Cum ramane cu finalul articolului recomandat de tine? Am pus aceasta intrebare, doar pentru ca am vazut ca ai evitat-o, desi ai adus articolul in discutie.... nu pentru un raspuns. Last edited by Adriana Cluj; 19.05.2012 at 11:23:57. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|