Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.05.2012, 00:16:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
cred ca esti prea prapastios, si prea ai diabolizezi pe americani !
Serios?
Ce au facut americanii pentru Romania in afara de a face Romania (di nu doar) cadou la tatucu' Stalin?
Si a conditiona politic anumite contracte pe bani grei din care Romania a iesit mai mult in pierdere?
Si a impus Romaniei (prin NATO) sa-si distruga armamentul care il avea si sa cumpere prostii casate de altii?
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 00:18:59
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit parere !

fratilor...v-a disparut umorul !!!

acest topic,dupa cum se poate observa si-n debut se vroia unul,mai degraba umoristic, decat unul de continua lamentatie si vaicareala politica !!!

prea ne plangem uneori de mila, si uitam sa vedem si exemplele bune !!!

adevarul e ca in Romania nu moare nimeni de foame !

Ba chiar, un om meserias,care stie sa practice o meserie folositoare, chiar ajunge uneori din munca sa, sa-si mai adune ceva,si sa evolueze material pe masura efortului depus !!!

Ca solutie politica de a vota pe cineva, eu as vota partidul care incurajeaza pe micul intreprinzator, pe micul meserias, pe taranul care creste animale !!!
Din pacate PDL- ul a fost singurul partid ,care a avut mici initiative, si alea timide in acest sens,si aproape fara efect,caci nici nu s-au priceput sa le faca bine,si a venit si criza...etc... !!!
Astept un partid autentic de drapta, care sa protejeze orfanul si vaduva, dar sa incurajeze initiativa si munca !!!
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 00:21:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
adevarul e ca in Romania nu moare nimeni de foame !
De unde scrii, din Canada sau Italia?

Last edited by AlinB; 19.05.2012 at 00:23:30.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 00:22:09
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Serios?
Ce au facut americanii pentru Romania in afara de a face Romania (di nu doar) cadou la tatucu' Stalin?
Si a conditiona politic anumite contracte pe bani grei din care Romania a iesit mai mult in pierdere?
Si a impus Romaniei (prin NATO) sa-si distruga armamentul care il avea si sa cumpere prostii casate de altii?
scutul anti-racheta,e o arma de ultima performanta tehnologica,e ca si cum ai pune in arealul ursului un roi urias de albine !!!

in curand, se pare ca vor relaxa foarte tare regimul vizelor, pentru polonezi,bulgari si romani !!!
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 00:23:44
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
De unde scrii, din Canada sau Italia?
stii ce, hai cu mine la vara la pus gresie si faianta, si nu o sa murim de foame !!!
vom gasi in Cluj, lucrari,si calitatea lucrullui bine-facut ne va recomanda si la alti clienti !!!

Ce zici, vii ???
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 00:26:45
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit un bunic grijuliu care isi iubeste nepotii !!!

Mergand cu nepotii la scoala !!

Nu-i asa ca uneori istoria este foarte simpatica ???
Attached Images
File Type: jpg HitlerChildrenDM_468x529.jpg (33,4 KB, 5 views)
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 00:47:16
Adriana Cluj
Guest

Implicit

http://www.youtube.com/watch?v=QDI1pDxe3hU
Biblia din Parlament.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 09:20:35
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Rationamentul este sa deschizi bine ochii la ce s-au intamplat in ultimii 20+ ani si sa realizezi ca nici unul nu e mai breaz decat celalalt cum insinuezi ca ala fura "mai cu blandete" sau te-a calcat in picioare "mai cu mila".
Bine, am deschis ochii.
Pe vremea lui Iliescu, s-au facut marile privatizari.
Pe vremea lui Constantinescu, afaceri cu tigari.

Pe vremea lui Basescu, am auzit si despre:
TRAFICUL DE ORGANE: o realitate sinistra, ocultata de isteria ...

Exista loc de mai bine, dar si de mai rau. Dar la fel parca nu sunt.

Si apoi nu e rau sa se mai strice gastile si sa se mai elimine abuzurile. De ce se investeste masiv in monitorizare la noi, la romani? Alte tari mai bogate ca a noastra parca nu se grabesc in asemenea hal. Cine este direct interesat si de ce?
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 09:27:56
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Bine, am deschis ochii.
Pe vremea lui Iliescu, s-au facut marile privatizari.
Pe vremea lui Constantinescu, afaceri cu tigari.

Pe vremea lui Basescu, am auzit si despre:
TRAFICUL DE ORGANE: o realitate sinistra, ocultata de isteria ...

Exista loc de mai bine, dar si de mai rau. Dar la fel parca nu sunt.

Si apoi nu e rau sa se mai strice gastile si sa se mai elimine abuzurile. De ce se investeste masiv in monitorizare la noi, la romani? Alte tari mai bogate ca a noastra parca nu se grabesc in asemenea hal. Cine este direct interesat si de ce?
ha,ha ha, !
deci concluzia e una singura: intr-un crescendo cronologic al al marsaviilor de tot felul, basescu e situat pe un fel de culme a perversitatii, un fel de drakula relouded,care fura organele romanilor si ,eventual le bea si sangele,asa ca sa nu se piarda nimic din victima !!!
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 11:18:29
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
1.Nu exista nicaieri o astfel de datorie - este inventata de tine.

2.Pai in privinta asta chiar te-ai putea situa deasupra.

3.Bietul parinte, probabil nu i-a spus nimeni ca timbrele se pun pentru scrisorile care se trimit prin posta nu care se duc personal la destinatie.

Am stat un pic pe ganduri daca are rost sa-ti mai raspund...

1. Da, te pomenesti ca am inventat si eu ceva!!!
Nici opinia publica nu este reglementata undeva si totusi exista....
Nici gestul de bun simt de a ceda locul in autobuz unei persoane in varsta/gravide/cu copil in brate/cu bagaj greu, etc, nu este reglementat legal undeva. Nici o lege, care sa te oblige in acest sens, nu exista.

Exista insa altceva:
“Dați-i, așadar, Cezarului ceea ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ceea ce este al lui Dumnezeu” (Matei 22:21)",
precum si :„Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta pentru ca să ți se lungească zilele în țara pe care ți-o dă Domnul, Dumnezeul tău”(Exodul 20:12)"" si
„Să vă iubiți-vă unii pe alții, cum v-am iubit Eu” (Ioan 13,34)""

al caror inteles extins si aplicat in viata noastra, ne-ar face altfel zilele.

2. Sa ne pastram simtul masurii si bunul simt. As fi folosit alt exemplu, ca sa nu implic numele parintelui in astfel de polemici, dar acesta mi-a venit in minte...
3. Cuviosului parinte nu trebuia sa-i spuna nimeni nimic, le stia singur... nu ai citit tot articolul, desi am dat link-ul...
4. Cum ramane cu finalul articolului recomandat de tine? Am pus aceasta intrebare, doar pentru ca am vazut ca ai evitat-o, desi ai adus articolul in discutie.... nu pentru un raspuns.

Last edited by Adriana Cluj; 19.05.2012 at 11:23:57.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro mihailt Generalitati 13 08.01.2013 12:56:35
Ploaia rosie din Kerala, India Florin-Ionut Teologie si Stiinta 2 28.06.2011 14:58:18
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? Marius22 Reguli in Biserica 0 15.11.2010 17:05:16
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire ionut_marcel Stiri, actualitati, anunturi 1 20.10.2006 18:15:57