Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.05.2012, 01:35:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Am auzit, odată, un banc bun. Cică, dacă se întâlnesc trei nemți iese o mașinărie. Dacă se întâlnesc trei francezi iese o galanterie. Dacă se întâlnesc trei polonezi iese o patrie. Dacă se întâlnesc trei evrei iese un gheșeft. Și, dacă se întâlnesc trei români ? Atunci iese un rahat.
Si eu am auzit unul, poate chiar mai bun:

Cica era in al doilea razboi mondial, un neamtz, gata sa impuste un evreu.
Si cand sa-i traga un glonte in cap, se aude o voce de sus: "Lasa-l in pace, am alte planuri pentru el, acesta imi va fi Papa". La care neamtzul: "Bine, dar eu?". Vocea: "Si tu".
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 01:42:27
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si eu am auzit unul, poate chiar mai bun:

Cica era in al doilea razboi mondial, un neamtz, gata sa impuste un evreu.
Si cand sa-i traga un glonte in cap, se aude o voce de sus: "Lasa-l in pace, am alte planuri pentru el, acesta imi va fi Papa". La care neamtzul: "Bine, dar eu?". Vocea: "Si tu".
Ca să aibă sens, bănuiesc că neamțul vroia să împuște un polonez, nu un evreu. Sau, în mitologia ortodoxă, papa Ioan Paul al II-lea era evreu ? Nu m-ar mira, național-socialiștii germani credeau și ei că polonezii sunt "corciți" cu evreii și merită aceeași "soluție finală".

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 01:49:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Ca să aibă sens, bănuiesc că neamțul vroia să împuște un polonez, nu un evreu. Sau, în mitologia ortodoxă, papa Ioan Paul al II-lea era evreu ? Nu m-ar mira, național-socialiștii germani credeau și ei că polonezii sunt "corciți" cu evreii și merită aceeași "soluție finală".
Sigur, circula unele convingeri ca ar fi fost evreu.

Ideea care se pare ca totusi va scapa este aceea ca daca esti rau intentionat, pot sa crezi orice.

Am postat un banc prost ca raspuns la altul prost dar care l-ati prezentat se pare cu mare satisfactie ca "un banc bun".

Din moment ce ati ratat totusi morala, va intreb direct, in virtutea bancului pe care l-ati prezentat.

Sunteti roman? Eu asa am impresia. Daca 3 Mihnea Dragomir se intalnesc, iese un rahat?
Sau credeti ca sunteti singurul roman care scapa definitiei bancului?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iarasi cipuri si biometrice BogdanF2 Generalitati 71 24.02.2017 07:53:45
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? romandragut Generalitati 291 20.12.2013 07:33:02
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! guardian knight Generalitati 20 30.08.2012 23:00:28
Imaginea ideala a femeii laice in biserica sophia Tinuta in Biserica 55 22.01.2012 06:11:46
Ganduri ...iarasi 14carol06 Generalitati 1 06.02.2009 17:14:58