![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cica era in al doilea razboi mondial, un neamtz, gata sa impuste un evreu. Si cand sa-i traga un glonte in cap, se aude o voce de sus: "Lasa-l in pace, am alte planuri pentru el, acesta imi va fi Papa". La care neamtzul: "Bine, dar eu?". Vocea: "Si tu". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ideea care se pare ca totusi va scapa este aceea ca daca esti rau intentionat, pot sa crezi orice. Am postat un banc prost ca raspuns la altul prost dar care l-ati prezentat se pare cu mare satisfactie ca "un banc bun". Din moment ce ati ratat totusi morala, va intreb direct, in virtutea bancului pe care l-ati prezentat. Sunteti roman? Eu asa am impresia. Daca 3 Mihnea Dragomir se intalnesc, iese un rahat? Sau credeti ca sunteti singurul roman care scapa definitiei bancului? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iarasi cipuri si biometrice | BogdanF2 | Generalitati | 71 | 24.02.2017 07:53:45 |
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 07:33:02 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
Ganduri ...iarasi | 14carol06 | Generalitati | 1 | 06.02.2009 17:14:58 |
|