![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
este atunci cind locuiesc fratii impreuna,si se delecteaza neincetat cu: psalmi si cintece de lauda, lui Dumnezeu cel atotputernic.
Slava Domnului sa coboare peste voi si sa uitati tot raul.Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Unii oameni se ridica atat de sus ca pana si duhul blandetii ii invidiaza.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca este loc pentru toti aici,pe forum. Ii citim cu placere si pe eruditi,si pe caustici,si pe pacifisti sau agramati(mai greu cu acestia din urma,dar in fine).Este loc,bineveniti sunt toti ca la Biserica,fiecare in felul lui si in gradul lui spiritualicesc.
Fiti va rog ingaduitori unii cu altii!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu știu ce aveți domniile voastre de împărțit între voi.
Tot așa cum nu știu care este rolul topicului ăsta. Și aici mă refer la rolul ziditor, că celelalte se văd.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Internet sau internat? | Daniel777 | Generalitati | 12 | 03.01.2011 16:11:43 |
ce mai citim pe internet ? | preot_gabriel | Generalitati | 2 | 21.02.2010 22:01:59 |
Umor pe internet | phradmon | Generalitati | 6 | 01.09.2008 07:49:46 |
mobile internet | pavel92 | Generalitati | 1 | 25.11.2007 23:44:54 |
|