Citat:
În prealabil postat de patricia2006
numele meu de botez este steliana..........fratilor nu mai supost viata asta...aseara iar am avut un episod de cearta cu sotul meu...ma injurat rau de tot ma jignit,si cred ca acum chiar am ajuns la despartire...nu mai pot,nu am dormit toata noaptea,,oare de ce nu am parte si eu de liniste si intelegere?oare de ce nu ma ajuta si pe mine nici un sfant nici DUMNEZEU?de ce?nu mai suport.am ajuns la disperare..........
|
Poate pentru ca nu asteptand o salvare ori un salvator din exterior lucrurile se vor rezolva,poate Dumnezeu nu te ajuta pentru ca stie ca TE POTI AJUTA SINGURA,totul este sa vrei sa o faci si sa fii deschisa pentru asta.Sau poate ca ajutorul Lui se petrece la un nivel mai subtil,poate sunt lucruri pe care ti le arata prin diversi oameni sau situatii de viata,pe care nu le iei in seama.Dumnezeu ne-a lasat liberul arbitru,ceea ce inseamna ca,intr-un final,tot noi suntem cei care este nevoie sa facem schimbarile.
Poate ca Dumnezeu este intocmai unui profesor care tine la elevul sau,il ajuta sa invete lectiile,insa,in acelasi timp il lasa pe elev sa isi rezolve singur extemporalele!
Oricum,eu ti-am mai scris,am vazut ca ai ignorat mesajul meu,nu stiu datorita carui motiv,chiar nu are importanta,dar sunt convinsa ca daca vei vrea cu adevarat,vei gasi resursele in tine sa depasesti momentele dificile prin care treci pentru ca se spune ca Dumnezeu nu ne da niste incercari,daca El nu stie ca avem si forta sa le depasim.Doamne ajuta!