![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, in afara de o filozofie greoaie si incompatibila cu Scriptura, nu se intrezareste mare lucru din ce va straduiti sa expuneti.
As dori sa inteleg mai mult insa nu pot. Pe voi ce va deranjeaza la Sf.Scriptura, fundamentalismul sau simplitatea ei? Am expus niste versete asa cum sunt scrise: simplu, pe intelesul tuturor si m-am trezit cu niste comentarii anatomico-mistice pe deoparte sau cu speculatii filozofico-patristice pe de alta parte. Duceti-va si expuneti asta unui taran pe care vreti sa-l vedeti mai des pe la biserica si urmariti rezultatul. Hristos nu a venit sa spuna clar si deslusit un lucru si apoi sa asteptam 1000 de ani sa ni-l descifreze cumva, rand pe rand, sfant cu sfant. Intelegeti ce va spune Hristos in Scriptura? Da sau nu? Daca da, Domnul sa va dea si puterea sa impliniti in viata voastra ceea ce s-a insamantat. Daca nu, atunci cereti ajutorul altuia mai induhovnicit. Si dupa ce ati inteles bine, impliniti in viata voastra ceea ce s-a insamantat. Eu va arat Scriptura dar voi, fratilor, sa nu va aratati singuri intelepti. "Caci este scris: "Voi prapadi intelepciunea celor intelepti si voi nimici priceperea celor priceputi." (1Cor.1:19) Domnul sa ne ajute si pe voi si pe mine nu la rastalmacirea Scripturii ci la intelegerea ei si la implinirea ei in viata noastra. Amin. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum intelegem pocainta | matad | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 17.03.2009 11:34:48 |
Sola Scriptura?? | danyel | Despre Sfanta Scriptura | 16 | 02.07.2008 21:58:50 |
|