![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai fratilor, sunteti subiectivi doar ca eu "protestez" la mentiunea facuta de un confrate ortodox???
Daca nu pun la indoiala teologia si profunzimea voastra incep a pune la indoiala obiectivismul vostru. Va rog, fiti obiectivi ramanand la ceea ce este scris: Dumnezeu ne-a deschis mintea nu ca sa vedem iadul: "...le-a deschis mintea, ca sa inteleaga Scripturile." (Luc.24:45) cu mintea nu slujim "tensiunilor" launtrice: "… Astfel, dar, cu mintea, eu slujesc Legii lui Dumnezeu." (Rom.7:25) iata ce doreste Domnul sa puna in mintea noastra: "Voi pune legile Mele in mintea lor si le voi scrie in inimile lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, si ei vor fi poporul Meu." (Evr.8:10) iar daca mintea cuiva e "adormita", iata leacul: "Preaiubitilor, aceasta este a doua epistola pe care v-o scriu. In amandoua caut sa va trezesc mintea sanatoasa..."(2Pet.3:1) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum intelegem pocainta | matad | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 17.03.2009 11:34:48 |
Sola Scriptura?? | danyel | Despre Sfanta Scriptura | 16 | 02.07.2008 21:58:50 |
|