Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.05.2012, 13:29:36
CelMandru's Avatar
CelMandru CelMandru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.04.2011
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Iertați-mă, vă rog, fraților că nu am vorbit! Mă simt din ce în ce mai bine și pot să-mi văd de ocupația mea zilnică. Slavă Domnului! Vă mulțumesc pentru toate! Tratamentul și vindecarea sunt de durată mare, dar cel mai important este să pot să muncesc și să fac efort fizic, și acum pot, cu anumite condiții, dar pot. Dumnezeu și Maica lui să vă ocrotească pe toți! Îmi cer scuze că nu știu ce să vă ofer în schimb. Am să revin cu mai multe informații când am să găsesc niște timp.
"A fost întrebat avva Ammona ce este calea cea strâmtă și îngustă, și a zis: calea strâmtă și îngustă înseamnă a-ți struni gândurile, și a-ți nimici voia ta, de dragul lui Dumnezeu. Asta înseamnă „iată noi am lăsat toate și ți-am urmat Ție“ (Matei, XIX, 27.)." (Despre avva Ammona, Patericul Egiptean)
Reply With Quote
Vechi 22.05.2012, 18:33:25
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CelMandru Vezi mesajul
Iertați-mă, vă rog, fraților că nu am vorbit! Mă simt din ce în ce mai bine și pot să-mi văd de ocupația mea zilnică. Slavă Domnului! Vă mulțumesc pentru toate! Tratamentul și vindecarea sunt de durată mare, dar cel mai important este să pot să muncesc și să fac efort fizic, și acum pot, cu anumite condiții, dar pot. Dumnezeu și Maica lui să vă ocrotească pe toți! Îmi cer scuze că nu știu ce să vă ofer în schimb. Am să revin cu mai multe informații când am să găsesc niște timp.
Mare bucurie ne-ai facut prin cuvantul tau , demonstrand inca si inca odata ca atunci cand ne unim cati mai multi in rugaciune , Dumnezeu ne raspunde pe masura . Cred ca acest thread merita sa fie un model pentru toti cei de aici , si sa fim ceva mai activi in astfel de actiuni concrete !
Slava lui Dumnezeu pentru toate !
Vechi 22.05.2012, 20:20:31
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Doamne ajuta! sa fii sanatos!
Reply With Quote
Vechi 23.05.2012, 00:41:19
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Îmi cer scuze că nu știu ce să vă ofer în schimb.
Ne-ai oferit deja: vestea minunata a intremarii tale. Tine-o tot asa, frate, fa-te bine!
Slava lui Dumnezeu!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog, rugati-va pentru mine Ana-Maria N Umanitare 15 20.07.2011 12:55:40
Va rog, rugati-va pentru mine!! simona76 Generalitati 30 17.11.2009 13:16:23
Va rog rugati-va pentru mine !! lumyclau Umanitare 35 13.09.2009 14:30:48
Va rog, rugati-va pentru mine maniucu Generalitati 28 20.03.2009 14:22:01
Va rog rugati-va pentru mine !! lumyclau Rugaciuni 1 12.09.2008 19:21:53