![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Iertați-mă, vă rog, fraților că nu am vorbit! Mă simt din ce în ce mai bine și pot să-mi văd de ocupația mea zilnică. Slavă Domnului! Vă mulțumesc pentru toate! Tratamentul și vindecarea sunt de durată mare, dar cel mai important este să pot să muncesc și să fac efort fizic, și acum pot, cu anumite condiții, dar pot. Dumnezeu și Maica lui să vă ocrotească pe toți! Îmi cer scuze că nu știu ce să vă ofer în schimb. Am să revin cu mai multe informații când am să găsesc niște timp.
"A fost întrebat avva Ammona ce este calea cea strâmtă și îngustă, și a zis: calea strâmtă și îngustă înseamnă a-ți struni gândurile, și a-ți nimici voia ta, de dragul lui Dumnezeu. Asta înseamnă „iată noi am lăsat toate și ți-am urmat Ție“ (Matei, XIX, 27.)." (Despre avva Ammona, Patericul Egiptean) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava lui Dumnezeu pentru toate !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne-ai oferit deja: vestea minunata a intremarii tale. Tine-o tot asa, frate, fa-te bine!
Slava lui Dumnezeu! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, rugati-va pentru mine | Ana-Maria N | Umanitare | 15 | 20.07.2011 12:55:40 |
Va rog, rugati-va pentru mine!! | simona76 | Generalitati | 30 | 17.11.2009 13:16:23 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Umanitare | 35 | 13.09.2009 14:30:48 |
Va rog, rugati-va pentru mine | maniucu | Generalitati | 28 | 20.03.2009 14:22:01 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Rugaciuni | 1 | 12.09.2008 19:21:53 |
|