Citat:
În prealabil postat de anita
Faceti cum doriti ,dar aceasta semnatura poate sminti pe multi ,mai ales ca nu au de unde sa stie ca a fost preluata gresit.
Cei care au tiparit cartea nu cred ca se vor supara ,poate intre timp chiar au corectat .
Daca cineva va atrage atentia asupra greselilor de ortografie nu cred ca e sinonim cu a vedea paiul din ochiul altuia ,paiul este pacatul ,dar noi aici am corectat o greseala de ortografie si ar trebui sa acceptati in virtutea smereniei ortodoxe.
Ma iertati ,dar nu se scrie ia rugat ci i-a rugat ,pe ei i a rugat ,verbul a ruga la trecut .
Incercati sa va corectati ,e spre binele d-voastra.Verbele la trecut compus se despart cu liniuta de pronumele care le preced.
|
dragalase Anita in virtutea smereniei crestine,si spre a nu sminti nici pe mine nici pe altul mi-e teama sa nu las lucrurile asa cum sunt,poate pina in momentul cind patriarhia romana imi spune ca am gresit[erata nu am gasit la sfirsitul cartii].si cu paiul este o alta poveste,paiul este pentru aceia ce isi spun ortodocsi prin botez,dar sunt schismatici prin comportament batjocorind slujitorii altarului,si afisindu-si lipsa totala,a credintei dind totul pe seama intimplarii.intimplarea, intimplatoare este: ca nu este intimplare, ci lucrurile merg pe fagasul lor,uneori anormal.insa noi oamenii suntem cei ce putem schimba lucrurile in bine prin faptele si pildele ce Domnul le-a pus la dispozitie prin intermediul sfintei scripturi,si mai ales prin semnul prorocului Iona ce ni-sa dat o data pentru totdeauna pina la sfirsitul viacurilor.Amin Doamne Slava Tie.