![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În discuție cu ortodocși și catolici, ei insistă obsesiv pe metoda "Unde e versetul, stimabile, arată-mi versetul", ceea ce este ilogic. Este ilogic pentru că ei ar trebui să știe că vorbesc cu niște oameni pentru care revelația divină are două surse, nu una, Sf. Scriptură și Sfânta Tradiție, care se sprijină și se completează reciproc. Chiar în condițiile în care ei nu acceptă acest adevăr, ar trebui să fie conștienți că noi îl acceptăm. Pe cale de consecință, dacă ar avea un strop de rațiune, și-ar modela eforturile în funcție de acest fapt. Totuși, în mod surprinzător, nu o fac. Probabil, unul dintre motive este că ei nu cunosc Sfânta Tradiție (spun nu o cunosc, nu doar că nu o acceptă), și, conștienți de handicapul lor, aleg să-și îngroape capul în nisip, prefăcându-se că Sfânta Tradiție nici nu există și insistând obsesiv doar pe Scriptură. Ei sunt ca un om cu un singur picior, care insistă să dea lecții de alergare unui om cu două picioare, prefăcându-se că și cel cu două are tot unul singur. Last edited by MihaiG; 23.05.2012 at 14:57:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care frati de pe forum? Despre ce manifestari vorbiti? Propun sa nu-mi raspundeti la aceste intrebari si iesiti din acest joc al minciunii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce intelegeti aici ,ca ei se vor milui pe ei insisi? Nicidecum ,ci ca aceia vor fi miluiti prin neasemuita bunatate a Tatalui Ceresc ,vor beneficia de mila Lui. La fel si din citatul d-voastra nu se intelege ca se vor boteza pe ei ci ca vor fi botezati .V-am repetat ,botezul de face de catre nasi. Iar pe vremea Matuitorului adultii nu erau botezati ,era normal ca Hristos sa vorbeasca despre cei credinciosi care nefiind botezati se vor boteza. Eu cred ca batem pasii pe loc ,ce nevoie am eu sa aflu la Fapte despre Maica Domnului ? Va sfatuiesc sa incetati ,veti fi judecat si nu veti gasi mila. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De exemplu ce explicatie dau ei versetului unde Hristos vorbeste despre Taina sfintei Impartasanii "cine va bea sangele Meu si cine va manca trupul Meu va intra in imparatia lui Dumnezeu" ? |
|
||||
|
||||
![]()
Da' ce? Ei sunt canibali?
|
|||
|
|||
![]()
Daca dvs. nu aveti nevoie, eu am. Asa cum am spus, credinta mea este crestin-apostolica si am nevoie sa cunosc viata si invataturile Sfintilor Apostoli, pentru a calca pe urmele lor (cel putin ca intentie). "Cãlcati pe urmele mele, întrucît si eu calc pe urmele lui Hristos."(1 Corinteni 11:1). Este un indemn al Sfantului Apostol Pavel. As vrea sa calc pe urmele apostolilor si in ceea ce priveste cinstirea Maicii Domnului. Poate va razganditi si ma ajutati cu exemple din viata si invataturile lor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și-un mare semn s-a arătat în cer: O Femeie a înveșmântată cu soarele; și sub picioarele ei, luna; și pe capul său, o cunună din douăsprezece stele. |
|
||||
|
||||
![]()
Singurul care minte sunteti d-voastra. Pentru onesitatea dialogului ar fi trebuit sa renuntati la identitatile acestea multiple cu care tot reveniti pe forum. O zi placuta!
Last edited by ioanna; 23.05.2012 at 15:14:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfanta Impartasanie este un act de credinta. Daca nu produce o schimbare in viata ta (pentru ca Hristos sa inceapa sa traiasca in tine), inseamna ca ai luat doar o gura de paine si vin. La dvs., Sfanta Impartasanie produce schimbari, sau betivul ramane betiv, mincinosul ramane mincinos, etc? Daca da, inseamna ca este cu adevarat Sfanta Impartasanie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate va calmati si reveniti (fara insinuari mincinoase). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adormirea Maicii Domnului - despre post si sarbatoarea in sine- | Laura19 | Diverse Sarbatori | 4 | 15.08.2017 04:15:24 |
Despre cinstirea Duminicii | strajeru | Secte si culte | 131 | 07.06.2014 14:19:18 |
Despre cinstirea Sfintilor | strajeru | Secte si culte | 74 | 07.12.2012 14:39:56 |
Despre sabia de a trecut prin sufletul Maicii Domnului | mihailt | Generalitati | 11 | 16.04.2012 00:10:35 |
Despre cinstirea icoanelor | strajeru | Secte si culte | 2 | 14.08.2008 18:06:19 |
|