![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti sigur ca este vorba de Maica Domnului, in acea descriere din Apocalipsa? Despre acea femeie scrie ca a fugit in pustie si a stat acolo 1260 de zile. Cand a facut Maica Domnului asa ceva?
|
|
|||
|
|||
![]()
Într-adevăr, aveți mare nevoie, dar pentru a vă satisface această nevoie, aveți în primul rând nevoie să înțelegeți că Sfânta Scriptură nu este o carte pe care să o citești și să o înțelegi singur, iar lipsa comuniunii, măcar parțiale, cu Biserica lui Hristos aproape garantează că nu vă veți alege cu nimic bun din Scriptură.
Tot cu Scriptura sub braț umblă și Martorii lui Iehova, și asta nu le garantează nimic. Au și ei oameni la fel de pricepuți să "citească" în paginile Bibliei orice aberație le trece prin cap, la fel cum o ghicitoare poate să vadă în zațul din ceașca de cafea orice i se pare că dorește să audă clientul credul. |
|
||||
|
||||
![]()
Sper ca de data aceasta sa fiti mai calm si sa respectati regulmanetul formului, pentru ca in masura in care-l respectati, nu veti mai fi banat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Evident. Fuga în pustie - fuga în Egipt. În ce privește interpretarea literală a simbolurilor numerice din Biblie o aveți în comun cu Martorii lui Iehova (vezi aberația lor cu cei 144.000).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Explicati-mi dvs. Scriptura. Aratati-mi (explicati-mi), din Scriptura, faptele si invataturile Sfintilor Apostoli, referitoare la cinstirea Maicii Domnului. |
|
|||
|
|||
![]()
Totdeauna am fost calm si nu am incalcat regulamentul forumului. Interesant este ca altii l-au incalcat (facandu-ma in tot felul) iar cel banat eram tot eu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Gresit. Egipt nu este egal pustie. Iar Scriptura spune ca femeia a stat in pustie 1260 de zile (pe care le puteti interpreta cum vreti dvs.).
Lasati comparatiile diversioniste. Este o doferenta imensa intre AZS si martorii lui Iehova. Eu spun in deplina cunostinta de cauza. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Domnule Galaditul, ati intrebat ceva in legatura cu Theotokos. V-am raspuns (a cata oara !?) Nu e nevoie sa dati un reply prompt in care sa comentati fiecare fraza. Dar in eventualitatea ca veti fi banat din nou, as dori sa stiu daca atunci cand veti mai reveni cu un alt avatar, o veti lua iar de la capat ignorand tot ce s-a spus pana acum. Va mai mentineti pozitia ca Maica Domnului nu merita sa fie numita Theotokos, adica cea care L-a nascut pe Dumnezeu ca om, dupa tot ce v-am scris in linkul de mai jos? Merita sau nu merita? Da sau ba? http://www.crestinortodox.ro/forum/s...6&postcount=88 Last edited by delia31; 23.05.2012 at 16:02:31. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adormirea Maicii Domnului - despre post si sarbatoarea in sine- | Laura19 | Diverse Sarbatori | 4 | 15.08.2017 04:15:24 |
Despre cinstirea Duminicii | strajeru | Secte si culte | 131 | 07.06.2014 14:19:18 |
Despre cinstirea Sfintilor | strajeru | Secte si culte | 74 | 07.12.2012 14:39:56 |
Despre sabia de a trecut prin sufletul Maicii Domnului | mihailt | Generalitati | 11 | 16.04.2012 00:10:35 |
Despre cinstirea icoanelor | strajeru | Secte si culte | 2 | 14.08.2008 18:06:19 |
|