![]() |
![]() |
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Dumneavoastră le înțelegeți pe toate, de aceea obsesiv se repetă acest verb în postare, înțelegeți și metatextul și hypertextul... doar cu textul aveți oareșce probleme. Dar să lăsăm textul (deocamdată), aceasta e "obsesia" exclusiv neoprotestantă... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Partea cu "mi-a făcut mie mărire" mi se pare mai nebuloasă, neînțelegând (că desigur... sunt neoprotestant) ce a vrut să inducă în mintea cititorului traducătorul ortodox. Ca să înțeleagă tot românul, iată cum traduce ortodoxul (acum greco-catolicul) Bădiliță versetul: "pentru că Cel Atotputernic a făcut lucruri mari pentru mine! Numele Lui este sfânt!" (Luca 1,49 - versiunea NTR) Și cum traduce catolicul: "pentru că Cel Puternic mi-a făcut lucruri mari: sfânt este numele Lui." (Luca 1,49 - Biblia Catolică) Sper că nu mai e nevoie să vă stresez postând versiunile protestante și neoprotestante... [quote=delia31;447042] Citat:
Citat:
κύριε έλέησον ήμάς και άδελφή δέλια31!
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Așa este, e vorba de noi toți. Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
... ori vale ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Poate nu la fel de mult ca tine, căci tu desigur îi aprinzi candelă la fotografia ei, o tămâiezi și-ți faci cruce. Eu sunt mai păcătos de felul meu... nu fac aceste gesturi. Mă limitez a-i pune câte o floare pe mormânt...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si floarea pe mormant nu este cumva idolatrie? Ia mai gandeste-te... "11.Că și Cel ce sfințește, și cei ce se sfințesc, dintru Unul sunt toți; din care pricină nu se rușinează să-i numească pe ei frați," Evrei 2. Tu te consideri frate cu Iisus Hristos? Sau mai corect, tu crezi ca Iisus Hristos te considera pe tine fratele Sau? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Intrebarea mea era de unde stii tu care e Scriptura ? Te bazezi pe munca "idolatrilor " sau pe ce ? Aceiasi oameni au construit si Scriptura, au botezat si copii si au si cinstit-o pe Maica Domnului.Unde erau adventistii tai pe atunci ? Unde scrie ca biserica adevarata se va infiinta 1800 de ani mai tarziu ? Voi nu vedeti ca parazitati crestinismul ? Si ceilalti in loc sa va trimita la plimbare se apuca sa se dezvinovateasca. In fata cui ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crezi ce vrei dar nu inteleg de ce ar trebui cineva sa discute cu tine despre "Scriptura " .Vezi-ti de drum. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Și care mă rog frumos era "erezia" promovată de iudei? Refuzul de a confecționa reprezentări și de a se închina lor? Ori refuzul de a se închina zeiței "Împărăteasa Cerului" (Ishtar)?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adormirea Maicii Domnului - despre post si sarbatoarea in sine- | Laura19 | Diverse Sarbatori | 4 | 15.08.2017 04:15:24 |
Despre cinstirea Duminicii | strajeru | Secte si culte | 131 | 07.06.2014 14:19:18 |
Despre cinstirea Sfintilor | strajeru | Secte si culte | 74 | 07.12.2012 14:39:56 |
Despre sabia de a trecut prin sufletul Maicii Domnului | mihailt | Generalitati | 11 | 16.04.2012 00:10:35 |
Despre cinstirea icoanelor | strajeru | Secte si culte | 2 | 14.08.2008 18:06:19 |
|