Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.05.2012, 09:59:32
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
va e rusine de faptele pastorilor vostrii?
Mie nu mi-a rusine de faptele pastorilor mei, din contra, pastorii mei sint exemple demne de urmat pentru mine! De cind exista documente istorice despre satul meu si pe care le-am putut cerceta, am vazut ca un paroh al comunei mele si-a donat toata averea mostenita de la parinti pentru a fi construita biserica in care eu am fost botezata, un alt paroh a fost ridicat de comunisti si a murit in Dobrogea, exilat, unul din episcopii deiecezei noastea a murit in inchisorile comuniste. Cum as putea vreodata sa am vreun gind de nepretuire fata de pastorii mei, care au lasat casa, masa, familie si toate pentru mintuirea mea, iar altii si-au dat chiar viata pentru mine?

Din sutele de mii de preoti ai Bisericii Catolice cu siguranta ca unii gresesc. Dar asta nu ma face sa-mi fie rusine, ci sa ma rog mai mult pentru preotii Bisericii noastre, care, si ei, sint incercati si ispititi de diavol.

Last edited by nutucutu; 25.05.2012 at 11:04:58.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un virus ciudat bântuie Biserica Ortodoxă Română: Andreescu (noi dezvăluiri!) stoianov Despre Biserica Ortodoxa in general 40 06.09.2015 17:03:42
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica legionar Biserica Romano-Catolica 133 16.07.2013 11:22:01
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Dialog BOR - Biserica Catolica Ducutu Biserica Romano-Catolica 70 08.05.2013 00:19:29