![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Eu incerc sa discut si cu straini obisnuiti am intrat in contact si cu persoane care chiar practica "sola scriptura " si pot spune ca ramai surprins sa vezi ce poate nascoci mintea umana pe baza "studiului "aceleiasi carti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, sunt de acord cu tine. Cate capete, atatea idei. Si parca se diversifica din ce in ce mai mult. :) Daca era bere sau mici se inghesuiau...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fost, Alin, dar vorbeam de cresterea in credinta, nu de cea trupeasca.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
On topic:
Eu urez tuturor sa ramanem in Hristos pana la capat... |
|
|||
|
|||
![]()
Da..fiecare in Hristosul pe care il are..
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu unde bati, insa ia seama ca vorbirea ta sa nu fie cu doua intlesesuri. Ci "Da" al tau sa fie "Da" si "Nu" sa fie "Nu".
Si apropos`... atentie! nu lua numele Domnului in desert. Hristos este Unul, Fiul lui Dumnezeu Cel PreaInalt. Eu Tatalui meu din Cer numai prin Hristos ma inchin si numai prin Hristos Ii slujesc. Eu unul nu ma tem, caci negresit "Domnul cunoaste pe cei ce sunt ai Lui." (2Tim. 2:19) Last edited by ucenic; 28.05.2012 at 12:24:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Măi ucenice, voi sectarii aveți nevoie de un prooroc, cum ar fi proorocul Ilie, care i-a redus la tăcere pe slujitorii cei mincinoși ai lui Baal (sectarii de astăzi). Și nu știu de ce, cred că și atunci mulți dintre voi, în mintea voastră strâmbă, tot ați găsi explicații care să vă dea dreptate.
Last edited by ovidiu b.; 28.05.2012 at 13:00:35. |
|
|||
|
|||
![]()
În ‘48 când a fost revenirea (greco-catolicilor la ortodoxie), Părintele Arsenie Boca a fost trimis la Alba Iulia. Acolo, în biserica aceea, unde erau adunați și catolicii și ortodocșii, el a fost trimis ca delegat de la Sibiu. S-a încins acolo o ceartă de nu se mai înțelegea om cu om. Ai noștri (ortodocșii), căutau să-i lămurească, ceilalți se opuneau și bineînțeles a ieșit un scandal mare în Biserică.
Părintele parcă nu avea nici un cuvânt să-i lămurească. A ieșit afară din biserică, și nu departe era o pădure și a chemat lupii din pădure, și a început să-i mângâie, așa cum Daniil îi mângâia pe lei. Și cineva a zis “Măi, Părintele ăsta Arsenie a chemat lupii din pădure?! Ia vedeți, ce face acolo?”. Și când au ieșit din biserică a început să-i mângâie și a zis: “Măi, și cu lupii ăștia mă înțeleg, numai cu voi nu mă pot înțelege” și din clipa aceea imediat s-a schimbat atmosfera. Părintele și-a spus cuvântul și revenirea n-a mai fost cu probleme. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar daca ii spuneti la fel. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
Puterea de a o lua de la capat | Alexa12 | Generalitati | 4 | 17.12.2012 16:48:18 |
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 12:12:40 |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
|