Citat:
În prealabil postat de stefan florin
1. Biblia spune CLAR ca oamenii l-au ridicat pe Eutihie mort : "Dar un tânăr cu numele Eutihie, șezând pe fereastră, pe când Pavel ținea lungul său cuvânt, a adormit adânc și, doborât de somn, a căzut jos de la catul al treilea, și l-au ridicat MORT". Sa fi mintit Luca cand a scris acesta carte? De ce nu a zis ca oamenii au crezut ca Eutihie era mort iar Pavel le-a demonstrat contrariul sau sa fi spus ca Eutihie era aproape mort? Luca a spus categoric:...si l-au ridicat MORT. Cazuse doar de la etajul al 3-lea iar Pavel l-a inviat.
|
Văd că ne înțelegem ca surdu' cu mutu'! Am spus eu că nu era mort? Bineînțeles că era mort, iar Dumnezeu la intervenția lui Pavel l-a înviat, Ce e atât de greu de priceput?
Citat:
În prealabil postat de stefan florin
2.Pai de ce s-ar fi folosit Hristos in parabolele sale de ceva ce nu exista? Asta inseamna ca Hristos a fost un scriitor de povestiri SF (locuri de chin cu foc, extraterestrii sau pardon ingeri care rapesc oameni, care dupa ce au murit au fost inviati etc). Mai spune-mi alta parabola a lui Hristos care sa contina alegorii si mai ales povestioare evreiesti. Astept amice
|
Îți spun, după ce-mi spui tu altă ocazie în care Hristos vorbește despre "
sânul lui Avraam". Sau... uite-ți fac un favor: dă-mi un alt exemplu din
toată Scriptura VT și NT la un loc!

Dar stai așa... îți fac un favor imens: inițiază un topic special cu acest subiect:
Sânul lui Avraam în Scriptură, să vedem cu ce se va umple. Probabil cu explicații despre suflet, White, Arhanghelul Mihail, sabat și orice altceva în afară de subiect...