Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.05.2012, 20:13:14
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
1. Biblia spune CLAR ca oamenii l-au ridicat pe Eutihie mort : "Dar un tânăr cu numele Eutihie, șezând pe fereastră, pe când Pavel ținea lungul său cuvânt, a adormit adânc și, doborât de somn, a căzut jos de la catul al treilea, și l-au ridicat MORT". Sa fi mintit Luca cand a scris acesta carte? De ce nu a zis ca oamenii au crezut ca Eutihie era mort iar Pavel le-a demonstrat contrariul sau sa fi spus ca Eutihie era aproape mort? Luca a spus categoric:...si l-au ridicat MORT. Cazuse doar de la etajul al 3-lea iar Pavel l-a inviat.
Văd că ne înțelegem ca surdu' cu mutu'! Am spus eu că nu era mort? Bineînțeles că era mort, iar Dumnezeu la intervenția lui Pavel l-a înviat, Ce e atât de greu de priceput?

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
2.Pai de ce s-ar fi folosit Hristos in parabolele sale de ceva ce nu exista? Asta inseamna ca Hristos a fost un scriitor de povestiri SF (locuri de chin cu foc, extraterestrii sau pardon ingeri care rapesc oameni, care dupa ce au murit au fost inviati etc). Mai spune-mi alta parabola a lui Hristos care sa contina alegorii si mai ales povestioare evreiesti. Astept amice
Îți spun, după ce-mi spui tu altă ocazie în care Hristos vorbește despre "sânul lui Avraam". Sau... uite-ți fac un favor: dă-mi un alt exemplu din toată Scriptura VT și NT la un loc! Dar stai așa... îți fac un favor imens: inițiază un topic special cu acest subiect: Sânul lui Avraam în Scriptură, să vedem cu ce se va umple. Probabil cu explicații despre suflet, White, Arhanghelul Mihail, sabat și orice altceva în afară de subiect...

Last edited by osutafaraunu; 29.05.2012 at 20:18:26.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc C-tin Generalitati 27 11.10.2017 16:07:48
Despre suflet, duh si starea omului in moarte tricesimusquintus Secte si culte 1674 06.02.2012 09:56:04
Despre suflet allisa Intrebari utilizatori 14 20.02.2011 09:58:29
Intrebare despre suflet Adelinaa Generalitati 3 11.06.2009 11:52:43
Despre suflet silverstar Generalitati 64 09.01.2007 18:43:52