![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se taie: - salată (de preferință românească) - ceapă verde - ridichi - roșii (măcar vreo două acolo, că-s cam scumpe acum) - castraveți - dovleac (are gust de castraveți și e relativ mai ieftin) - spanac (cît de mult) - măcriș - lobodă (verde și roșie) - leurdă (nu cred că mai este la piață) - broccoli (mărunțit bine, e perfect crud) - avocado (uneori) - măsline naturale (nu de alea negre cu 3 Euri, ci naturale. Verificați eticheta chiar dacă luați de la galantar) - pătrunjel - leuștean - mărar - puțin ulei de măsline - sare naturală, de mină (care conține N minerale, nu numai NaCl, fără iod, antiaglomeranți și alte cele) Se face deci un lighean de salată și se împarte frățește la cîți membri are familia. :) De consumat cu pîine integrală, de preferință făcută acasă.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teoria ramificatiilor harului | catalin2 | Dogmatica | 3 | 16.05.2012 15:15:51 |
Teoria conspiratiei | idealist | Generalitati | 9 | 21.06.2010 23:00:58 |
Teoria Evolutiei | Evreulcelales | Generalitati | 96 | 25.09.2009 08:37:52 |
Teoria evolutiei vs Dumnezeu | seby_din_brasov | Generalitati | 2 | 19.02.2009 20:42:45 |
Teoria evolutionista a dus la nazism | partenie | Generalitati | 6 | 21.09.2008 21:10:03 |
|