Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.05.2012, 11:35:05
andravenache andravenache is offline
Member

Data înregistrării: 26.03.2011
Locație: Timisoara
Implicit

Eu nu incercam sa spun ca aspectul fizic nu conteaza, ci doar ca nu este premiza de la care se pleaca pentru o relatie de casatorie crestina. Uite eu sunt o femeie relativ frumoasa: nu sunt fotomodel, dar nici nu am defecte majore si multa lume mi-a spus ca apreciaza la mine diferite aspecte fizice: faptul ca am o fata luminoasa si care arata mult mai tanara decat sunt in realitate, zambetul, ochii, parul cret care are o culoare foarte stralucitoare desi nu e vopsit, picioarele, bustul, etc. Totusi, nu sunt maritata si am prietene care din pacate s-au nascut cu anumite defecte (unele care ies foarte mult in evidenta) dar care si-au gasit jumatatea deja si si-au intemeiat o familie fericita.

Da, atunci cand vezi o persoana, primul lucru care iti sare in ochi este aspectul fizic, dar aici e vorba de atractie fizica nu de dragoste. Nu te indragostesti de un om pentru ca arata bine. In schimb, asa cum spuneam, atunci cand esti intr-un colectiv de oameni zi de zi (la scoala, la serviciu, etc.) te poti indragosti de caracterul unei persoane care are o infatisare obisnuita, care nu a iesit in evidenta prin acest aspect la prima vedere. Prin urmare, din punctul meu de vedere, aspectul fizic este aproape irelevant atunci cand iti doresti o relatie de durata si nu doar una sexuala sau un flirt adolescentin.

Pot deasemenea sa iti spun ca eu am intalnit barbati care la prima vedere mi s-au parut chiar un pic respingatori (ca aspect), dar apoi, cunoscadu-i, dicutand cu ei, au crescut foarte mult in ochii mei.

In ceea ce priveste aspectul fizic, pentru mine, conteaza doar sa fii ingrijit: sa nu fii nespalat, mirosind a transpiratie, cu aceleasi haine pe care le porti de 2 saptamani si in care ai dormit aseara :D .... OK poate ca am exagerat un pic, dar cred ca ai prin ideea, nu?

Avand in vedere ca subiectul este "Suferinta fetei nemaritate", cred ca discutiile de aici se refera la relatii de genul celor descrise de mine, pentru ca persoana care a initiat discutia este o femeie matura care cauta un partener pentru tot restul vietii.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suferinta costel Generalitati 36 19.09.2024 00:20:42
Suferinta Ovidiu_26 Generalitati 8 19.09.2024 00:05:39
Bunicul din visul fetei mele clementia Generalitati 13 17.06.2011 13:06:08
Suferinta unui orb Elena_Elena Intrebari utilizatori 3 13.09.2010 20:14:49
suferinta=mantuire? eulaura Generalitati 26 28.08.2009 01:15:19