![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Tocmai am făcut un duș și mi-am tăiat unghiile. Am burtă, sunt gușat și se vede la mine un început de chelie, mai ales dacă se uită cineva în jos la mine, fiindcă am un metru șaizeci. Dar am un fond bun. Ieșim în week-end la un film pe bulevard ?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Anyway, cand vii pe la Timisoara, lasa-mi un mesaj
|
|
|
|||
|
|||
|
A cauta pe un forum raspunsul la intrebare "de ce nu-mi gasesc parterner de viata" e echivalentul tentativei de a rezolva o ecuatie diferentiala cu matematica de nivelul clasei a doua.
Un om + mediul sau social este tocmai aceasta ecuatie comlicata iar ceea ce transpare pe un forum este foarte putin din ceea e nevoie pentru un raspuns in directia asta. Omeneste vorbind raspuns este socializarea, spiritual vorbind rugaciunea, probabil in practica si una si alta. Oricum, mai bine sa nu fii casatorit si sa-ti para rau ca nu esti decat sa fii casatorit si sa-ti para rau ca esti si sa-ti fuga mintea la "alternative". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si tot din experienta mea... mai mari sunt regretele pentru ceva ce nu ai facut decat pentru ceva ce ai facut ![]() Domnisoara care a deschis topicul nu incerca sa gasesca motivul pentru care nu s-a maritat, ci cauta alinare. Motivul, cel putin in cazul meu, cred ca este voia lui Dumnezeu, caci in rest nu ma deosebesc prea mult de alte fete de varsta mea care s-au maritat. Poate chiar (scuza-mi lipsa de modestie) in comparatie cu unele dintre ele am o calitate sau doua in plus. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Poti sa zici ca o fi si voia lui Dumnezeu, sa nu chinuie vreun barbat sau poate o fi Dumnezeu in impas si nu o fi gasit un barbat de insurat cu atata rabdare si tact - e si asta un punct de vedere dar poate ca si Dumnezeu si-ar fi schimbat pespectiva daca d'soara ar fi facut ceva terapie emotionala si si-ar fi insusit niste elemente de conduita si metode de temperat caracterul. Bine, nu toate problemele se rezuma la acest caz, doar un exemplu cum aparentele inseala. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
CV-ul tot asa il completezi? :)) glumesc :) |
|
|
||||
|
||||
|
probabil ca sunteti si casatorit...daca da, asta de ce nu-i spuneti domnisoarei? stiti bine ca era un criteriu eliminatoriu!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 01:20:42 |
| Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 01:05:39 |
| Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 14:06:08 |
| Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 21:14:49 |
| suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 02:15:19 |
|
|