Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.05.2012, 23:30:33
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Nu Il apar, ci Il propovaduiesc. Aceasta este porunca Lui pentru mine, ca ucenic al Lui.
Amice Ucenic uiți de la mână pănă la gură...de aici și cât de luminat ești tu. Să-ți amintesc ce spuneai acum două minute?
Citat:
Nu invatator, mai degraba aparator.

Last edited by ovidiu b.; 30.05.2012 at 23:50:05.
Vechi 30.05.2012, 23:34:34
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Amice Ucenic uiți de la mână pănă la gură...de aici și cât de luminat ești tu. Să-ți amintesc ce spuneai acum două minute?
Prietene, oare eu ma descurc greu postand aici sau...

Ei bine, contextul era acesta: CristiBoss il "punea la punct" pe Mihnea. De aceea am zis nu sunt un invatator ci aparator. Al fratelui, nu al Domnului...

Doamne ai mila de noi.
Vechi 30.05.2012, 23:35:06
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Nevoie de El?...
El pentru mine este Painea Vietii si Apa Vietii. Fara El m-ar cuprinde intunericul instantaneu.
Fugi de aici...
Amice diavolul știe Biblia pe de rost...deci nu-mi veni cu texte siropoase de doi bani.
Hai spune cu mine la unison ”Cuvine-se cu adevărat să te fericim, Născătoare de Dumnezeu, cea pururea fericită și prea nevinovată și Maica Dumnezeului nostru”. Apoi mai stăm de vorbă.

Last edited by ovidiu b.; 31.05.2012 at 00:34:42.
Vechi 30.05.2012, 23:37:03
ucenic ucenic is offline
Banned

Implicit

Citat:
Hai spune cu mine la unison ”Cuvine-se cu adevărat să te fericim, Născătoare de Dumnezeu, cea puru*rea fe*ricită și prea nevinovată și Maica Dumne*zeului nostru”. Apoi mai stăm de vorbă.
Cat despre lucrurile asupra carora cugetul meu pregeta si se poticneste, nu astepta sa le marturisesc.

Pace tie!
Vechi 30.05.2012, 23:39:28
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Prietene, oare eu ma descurc greu postand aici sau...
Mai bine ai lua o pauză...că ai dovedit ce poți...
Citat:
Ei bine, contextul era acesta: CristiBoss il "punea la punct" pe Mihnea. De aceea am zis nu sunt un invatator ci aparator. Al fratelui, nu al Domnului...
Și te-ai găsit tu cel care să-l pună la punct pe fratele Cristi. Măi, măi...vezi ucenice...nu prea mai ești ucenic așa cum tot trâmbițezi pe aici...știi lauda de sine nu miroase a bine...oare de mândrie ai citit pe undeva sau despre asta nu ți-a spus nimic încă secta ta?
Vechi 30.05.2012, 23:43:34
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Hristos... Domnul nostru. In sfarsit am ajuns la un punct comun.
Dar nu stiati asta cand erati in BO?
Era acolo Domnul Iisus, era in Biserica Lui, cum de nu L-ati vazut?

De ce o considerati o descoperire acum?

Noapte buna! maine merg in delegatie, nu mai pot sta pe net...
Vechi 30.05.2012, 23:47:34
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Cat despre lucrurile asupra carora cugetul meu pregeta si se poticneste, nu astepta sa le marturisesc.
Ce șoaptă ți-a spus? Vorbitorii în limbi de la secta ta? Măi ucenice hai să îți spun un pic ce plătești tu acum, adică rătăcirea în care te afli. Ai făcut o alegere pripită în viața ta. Acum tu asta plătești. Gândește-te bine ce ai făcut, dacă nu o să-ți amintesc eu. E bine că il cauți pe Dumnezeu și nu ești pasiv. Faptul că Îl cauți e bine...asta e drumul care te aduce din nou în sânul credinței dreptmăritoare. Într-o zi Se va milostivi de tine și te va ierta.

Citat:
Pace tie!
Eu pace nu-ți dau, până nu te potolești cu ereziile și hulele tale de pe aici. Ai auzit mă?
Vechi 30.05.2012, 23:50:10
Laura19
Guest

Implicit

editat............

Last edited by Laura19; 30.05.2012 at 23:53:37.
Vechi 30.05.2012, 23:50:21
ucenic ucenic is offline
Banned

Implicit

Citat:
Mai bine ai lua o pauză...că ai dovedit ce poți...
Prietene, eu ce am avut de spus am spus. Marturiile mele de credinta, fragmente din viata mea, nazuintele si asteptarile mele, toate le-am asternut pe acest forum.

Si in ciuda tavalirii mele prin noroi, am ramas in picioare prin harul Domnului si prin purtarea Lui de grija.

Despre tine insa eu nu stiu mai nimic, afara de acuze, contrari si rautati. Nu stiu cine esti si nici ce urmaresti de calci in urma mea acuzandu-ma in gura mare.

Daca ai ceva cu adevarat de spus, spune. Cat despre latrat... lasa pe altii mai neinduhovniciti.
Vechi 31.05.2012, 00:01:15
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Prietene, eu ce am avut de spus am spus. Marturiile mele de credinta, fragmente din viata mea, nazuintele si asteptarile mele, toate le-am asternut pe acest forum.
Ce ai așternut ucenice? ... o falsă identitate? ... după care ai început să hulești pe aici? ... încet ți-ai dat arama de pe față...asta ai așternut.

Citat:
Si in ciuda tavalirii mele prin noroi, am ramas in picioare prin harul Domnului si prin purtarea Lui de grija.
Asta e bună. Și ce ar fi trebuit să se întâmple în urma ”tăvălirilor”? Din nou te amăgești ucenice...apropo ia mai întreabă tu de lauda de sine, sau pe la voi pe la adunare nu s-a pomenit de așa ceva?...ia vezi tu ce spun Sfinții Părinți. Vezi ucenice de ce Sf Tradiție e foarte importantă? Ea nu te lasă să te rătăcești.

Citat:
Despre tine insa eu nu stiu mai nimic, afara de acuze, contrari si rautati. Nu stiu cine esti si nici ce urmaresti de calci in urma mea acuzandu-ma in gura mare.
Și tu ce ai adus ucenice?... erezii și blastfemii... și multă supărare și tulburarea ai adus în sufletul celor care o cinstesc pe Maica Domnului.Te tot bați în piept ca fiind "ucenic" de-a lui Hristos, dar lovești fără milă în oameni, adică în ortodocși și chiar și catolici.
Citat:
Nu stiu cine esti
Contează cine sunt?
Citat:
si nici ce urmaresti de calci in urma mea acuzandu-ma in gura mare.
Pui o întrebare la care ar trebui să-ți răspunzi singur.

Citat:
Daca ai ceva cu adevarat de spus, spune. Cat despre latrat... lasa pe altii mai neinduhovniciti.
Uită-te puțin la titlul topicului... Așa din respect pentru frații tăi încetează cu ereziile și cu sfaturile tale ”mișcătoare” dar pline de capcane.

ps: e ușor să te bagi ca musca-n lapte...

Last edited by ovidiu b.; 31.05.2012 at 02:14:08.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11