![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by ovidiu b.; 30.05.2012 at 23:50:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei bine, contextul era acesta: CristiBoss il "punea la punct" pe Mihnea. De aceea am zis nu sunt un invatator ci aparator. Al fratelui, nu al Domnului... Doamne ai mila de noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amice diavolul știe Biblia pe de rost...deci nu-mi veni cu texte siropoase de doi bani. Hai spune cu mine la unison ”Cuvine-se cu adevărat să te fericim, Născătoare de Dumnezeu, cea pururea fericită și prea nevinovată și Maica Dumnezeului nostru”. Apoi mai stăm de vorbă. Last edited by ovidiu b.; 31.05.2012 at 00:34:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pace tie! |
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine ai lua o pauză...că ai dovedit ce poți...
Și te-ai găsit tu cel care să-l pună la punct pe fratele Cristi. Măi, măi...vezi ucenice...nu prea mai ești ucenic așa cum tot trâmbițezi pe aici...știi lauda de sine nu miroase a bine...oare de mândrie ai citit pe undeva sau despre asta nu ți-a spus nimic încă secta ta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era acolo Domnul Iisus, era in Biserica Lui, cum de nu L-ati vazut? De ce o considerati o descoperire acum? Noapte buna! maine merg in delegatie, nu mai pot sta pe net... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu pace nu-ți dau, până nu te potolești cu ereziile și hulele tale de pe aici. Ai auzit mă? |
|
|||
|
|||
![]()
editat............
Last edited by Laura19; 30.05.2012 at 23:53:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Prietene, eu ce am avut de spus am spus. Marturiile mele de credinta, fragmente din viata mea, nazuintele si asteptarile mele, toate le-am asternut pe acest forum.
Si in ciuda tavalirii mele prin noroi, am ramas in picioare prin harul Domnului si prin purtarea Lui de grija. Despre tine insa eu nu stiu mai nimic, afara de acuze, contrari si rautati. Nu stiu cine esti si nici ce urmaresti de calci in urma mea acuzandu-ma in gura mare. Daca ai ceva cu adevarat de spus, spune. Cat despre latrat... lasa pe altii mai neinduhovniciti. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Contează cine sunt? Citat:
Citat:
ps: e ușor să te bagi ca musca-n lapte... Last edited by ovidiu b.; 31.05.2012 at 02:14:08. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
Puterea de a o lua de la capat | Alexa12 | Generalitati | 4 | 17.12.2012 16:48:18 |
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 12:12:40 |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
|