Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.05.2012, 23:35:06
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Nevoie de El?...
El pentru mine este Painea Vietii si Apa Vietii. Fara El m-ar cuprinde intunericul instantaneu.
Fugi de aici...
Amice diavolul știe Biblia pe de rost...deci nu-mi veni cu texte siropoase de doi bani.
Hai spune cu mine la unison ”Cuvine-se cu adevărat să te fericim, Născătoare de Dumnezeu, cea pururea fericită și prea nevinovată și Maica Dumnezeului nostru”. Apoi mai stăm de vorbă.

Last edited by ovidiu b.; 31.05.2012 at 00:34:42.
Vechi 30.05.2012, 23:37:03
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Hai spune cu mine la unison ”Cuvine-se cu adevărat să te fericim, Născătoare de Dumnezeu, cea puru*rea fe*ricită și prea nevinovată și Maica Dumne*zeului nostru”. Apoi mai stăm de vorbă.
Cat despre lucrurile asupra carora cugetul meu pregeta si se poticneste, nu astepta sa le marturisesc.

Pace tie!
Vechi 30.05.2012, 23:47:34
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Cat despre lucrurile asupra carora cugetul meu pregeta si se poticneste, nu astepta sa le marturisesc.
Ce șoaptă ți-a spus? Vorbitorii în limbi de la secta ta? Măi ucenice hai să îți spun un pic ce plătești tu acum, adică rătăcirea în care te afli. Ai făcut o alegere pripită în viața ta. Acum tu asta plătești. Gândește-te bine ce ai făcut, dacă nu o să-ți amintesc eu. E bine că il cauți pe Dumnezeu și nu ești pasiv. Faptul că Îl cauți e bine...asta e drumul care te aduce din nou în sânul credinței dreptmăritoare. Într-o zi Se va milostivi de tine și te va ierta.

Citat:
Pace tie!
Eu pace nu-ți dau, până nu te potolești cu ereziile și hulele tale de pe aici. Ai auzit mă?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11