![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cel adresat userului ortodox: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=340 Ortodocsi care sa ii atace pe catolici pe forumul catolic nu prea am vazut, chiar si daca spuneau ceva peiorativ despre catolicism (deci nu sa atace personal) erau banati. |
|
|||
|
|||
![]()
Și ce treabă are asta cu erezia catolică de care am pomenit?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
V-a răspuns Cătălin2 mai sus - copilul care moare imediat după botez merge în Rai, adică este mântuit. Aceasta este învățătura BO. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În primul rând, eu nu am "atacat" pe nimeni, ci am atras atenția că ar fi frumos să-și schimbe conduita, care, după cum se vede, nu s-a îmbunătățit cu nimic. Nu ideile dumnealui deranjează, ci ambalajul în care și le prezintă, care merge de la insulte și blesteme până la incitări fățișe la violență. În al doilea rând, după cum începe să se vădească din însăși postările dumnealui, eticheta de "ortodox" este un pic exagerată. |
|
|||
|
|||
![]()
Și eu nu am făcut decât să spun că un prunc botezat catolic nu intră în împărăția lui Dumnezeu pentru că nu este născut din Dumnezeu. Că prin botez este salvat este cu totul altceva, eu vorbeam despre împărăția lui Dumnezeu în care intră numai cei născuți din Dumnezeu. Alții pot și ei să fie salvați, dar pe undeva pe lângă împărăție, eventual poate le fac și niște garduri transparente ca să mai arunce și ei cu ochii pe acolo.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
On topic: după cum dovedește ultima postare, teologia domnului Savo nu este nici catolică, nici ortodoxă. |
|
|||
|
|||
![]()
Aici nu imi dau seama, dar cea in privinta Filioque e sigur ca nu e cea ortodoxa.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
eretic predicand erezia in biserica ortodoxa | emanuel2007 | Stiri, actualitati, anunturi | 144 | 02.01.2012 18:33:56 |
Unde se termina Dragostea de aproapele si incepe Lupta cu erezia??? | Remus | Generalitati | 25 | 04.03.2010 10:45:27 |
Ecumenismul = EREZIA MONDIALA A LEPADARII DE HRISTOS! | razvan_m | Biserica Ortodoxa Romana | 71 | 04.04.2009 01:37:35 |
Adunarea ecumenica de la Sibiu si erezia ariana | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 10 | 03.09.2008 08:45:41 |
|