![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Și eu la fel...dar poate primim o explicație.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu am scris nicăieri că 21-12 ar fi acea zi.
|
|||
|
|||
![]()
Florine nu te mai framanta.
Du-te fa carnati cu Dragos si sa vezi ce bine trece si ziua aia!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
În prealabil postat de lore86
..eu stiam de 3 ani jumate Eu am citit că vor fi trei ani jumate de domnie antihristică în care el va rezolva problemele economice globale, criza șamd, fiind aaceptat de lumea întreagă ca un salvator sau mîntuitor. În următorii trei ani jumate își va da arama pe față, prigonind creștinii în mod declarat și mai știu eu ce va mai face atunci. Nu mai știu unde am citit, dar a fost demult, mult înainte de criza economică de acum.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Initial a aparut in discutii sfarsitul legat de ciocnirea cu planeta fantoma Nibiru,apoi doarece predictiile au fost un zero barat prin inceputul lui 2000,mai tarziu au aparut si celebrele calendare mayase iar acum le-au legat unele de altele: profetii mayase+profetii sumeriene. Deci logic,lumea se sfarseste candva si aici aduc argumentele calendarului mayas iar conjuctura sfarsitului se clarifica prin profetiile sumeriene,care aduc motivul planetei Nibiru,planeta X. Despre calendarul antic mayas nu as dori sa ma lansez in speculatii insa unde este planeta Nibiru? Iata suntem in mai 2012 si nici un alt corp ceresc nu s-a apropiat de Pamant?Ar fi trebuit sa apara de dupa colt in ultimii 10 ani... In rest speculatii,speculatii,speculatii.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Ups,nici n-am realizat
![]() ![]() Hmm... da si nu prea ![]() Multumesc! Citat:
Repet,nu sunt vreun fricos care traieste cu teama asta,insa e ceva plauzibil. Gen proiectul BlueBeam. 21 decembrie ar fi cea mai oportuna data de a-l pune in aplicare,nu? Oricum noi sa fim sanatosi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Numai ca Ovidiu si Loredana intrebau daca aceasta informatie are un suport biblic ?!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Antihrist - căutați la Chiril al Ierusalimului Pentru început, el va simula blândețe, luciditate și dragoste de oameni, asemenea unui om învățat și cu stăpânire de sine.” „După ce va înșela astfel pe evrei, prin acele semne și minuni magice, ca să creadă că el este Christosul așteptat, se va face cunoscut prin tot felul de nelegiuiri și fapte inumane, depășind pe toți cei nedrepți și infami care l-au precedat. Va manifesta față de toți oamenii și, în special față de noi creștinii, un spirit ucigaș, crud și neîndurător. Trei ani și jumătate va domni astfel, după care va fi distrus la a doua venire glorioasă a Fiului lui Dumnezeu, Domnul și Mântuitorul nostru, adevăratul Christos care va veni din cer ( 2 Tesaloniceni 2:8).” Am găsit un singur link depre cei șapte ani, dar cert e că nu aici am citit despre ei prima oară: http://ortodoxie.3x.ro/diverse/Carti...tihrist/12.htm
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mă frămînt. Iată că am urmat sfatul lui Ovidiu și ne-am spovedit și mîine mergem la împărtășit. Ce-o fi să fie nu putem noi opri, noi însă trebuie să fim pregătiți în fiecare zi de întîlnirea cu Hristos Cel înviat.
|
|||
|
|||
![]()
e clar, imi iau liber si eu. Nu de alta, dar vrea sf. lumii sa ma prinda acasa cu familia si cei dragi, nu la lucru, muncind pentru unu. Ca vorba aia, ce rost mai au banii in al 12-lea ceas?:P:))
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|