![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
eu an 34 ani si nu sunt inca insurat. Am o relatie stabila, ne iubim amandoi dar inca nu am de gand sa ma insor. E prea devreme! Si tu de "plangi" la 22 de ani?!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intreb si au asa ca sa ma aflu-n treaba..... |
|
||||
|
||||
![]()
pana acum nici unul din noi nu a adus in discutie subiectul "casatoria", ceea ce ma face sa cred ca e multumita de situatia actuala
|
|
||||
|
||||
![]()
sper ca prin "relatie stabila" nu intelegi si relatii trupesti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca Doamne fereste ne ia pe neasteptate, asa cum se facea pe vremuri botezul pe patul de moarte, probabil o sa se implementeze si cununia pe patul de moarte; daca tot am trait toata viata in pacat, macar sa nu murim in pacat. (Presimt ca voi fi putin injurata pt. cele spuse, asa ca cred ca ar fi mai bine sa-mi cer scuze anticipat daca voi tulbura pe cineva). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Barbatii nu se grabesc deoarece biologic sunt"valabili"uneori chiar si pana la 70-80(vezi linkul) in timp ce declinul biologic al femeii incepe pe la 30 de ani!!!! Probabil asa se explica maturitatea emotionala diferita intre o tanara si un tanar aflati la aceeasi varsta. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...dad-at-94.html Cel mai batran tata al lumii are 94 de ani,hehehehehe:)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 08.06.2012 at 21:41:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stefan a precizat foarte clar ca relatia lui stabila nu se poate numi si "concubinaj". |
|
|||
|
|||
![]()
Hei, eu nu am postat asta :)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Sindromul "baiatului rau" | adimirea | Generalitati | 30 | 13.07.2012 10:50:16 |
Ajutor in suferinta | Hionia | Umanitare | 6 | 13.06.2012 00:28:55 |
Mila si Suferinta | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 04.04.2011 21:44:24 |
|