Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Coleg Dumitru, pai atunci suntem amandoi asa...bine, eu am pe cineva, practic logodnica, bine insa nu dupa regulile Bisericii...:D...ea e in alta confesiune (e ortodoxa; sac! pentru hardlineri :P ) decat mine, dar imi place ca priveste lucrurile foarte detasat...
On-topic: daca e vb de vaicareala, tot la modul trecut, ca si fratele Mihnea, vorbesc si eu. Ma enerveaza obsesia patologica a femeilor pentru bani. Cand tin la cineva, ii dau si "Luna de pe cer". Daca tin la cineva + incepe sa imi ceara, ii raspund: "You are not in the sudoers list". Ele isi inchipuie ca doar pentru ca au incubatorul viu, o minune dumneziasca, care EVIDENT nu e meritul lor, asa cum masculinitatea (aia sanatoasa, gandita de Facatorul) nu e meritul nostru, in tot ce inseamna ea ca superioritate pirituala, intelectuala si fizica, trebuie tratate ca niste...idoli pagani, inclusiv, sau mai alas cand au toane. Uneia, care mi-a zis ca daca nu vreau o masina de teren scumpa, imi autolimitez capacitatile (??? voia sa zica ambitia de a folosi darurile date mie de Dumnezeu) i-am zambit dulce, si i-am zis ca mi-as incendia scea masina, numai sa nu o vad cu vanitatea aia prosteasca de femela alfa pe chip. :)) :D
Femeile lumesti sunt ca demonii: daca le cedezi ispitei, te dispretuiesc, daca le rezisti, te lupta si te urasc.
|
Pare simplu atunci,cautati femei care sa va hraneasca spiritual,care sa va ofere sprijin si camaraderie pe drumul vietii...insa daca aceste femei nu vin in ambalaj tipator,colorat si deochiat ma indoiesc ca sunt dorite ca sotii
O mica corectie:"logodnica"are un statul privilegiat fata de legaturile ordinare,care exista in virtutea inertiei,al acelui"n-am nimica mai bun de facut";adica are un inel,o promisiune,iar data nuntii nu este un secret
Daca indeplineste aceste conditii,este logodnica...daca nu,estre cazul sa se reinventeze...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 02.06.2012 at 21:12:11.
|