Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.03.2012, 22:39:33
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Asa este,astfel de probleme nu ar trebui sa existe-insa ele exista...
Nici dezaxati nu ar trebui sa existe,si nici hoti si alte probleme;deaceea trebuie sa gandim proactiv si sa avem in vedere pericolele care s-ar putea ivi.Parintii mei mi-au purtat de grija chiar si cand devenisem matura,trebuia sa-i sun daca intarziam la lucru,altfel tatal meu era aproape de o criza de inima.
Cei care spun ca parintii nu au absolut nici o vina in a-si lasa copilul de 6 ani pe strazi,nu realizeaza ce spun(tocmai ca nu era intr-un oras mare,in care sa existe mai mult trafic si deci posibilitatea unui ajutor)fiind pe coclauri,pe langa un cimir.

In trecut,cand locuiam in Arizona si fiecare om avea o piscina in curte,unii parinti care nu-si pazeau copiii sau ingradeau piscina se trezeau cu ei inecati.Sa vezi ce avocati tari trebuiau sa-si ia,ca erau cercetati pana-n maduva oaselor!!!
Cred ca voi ati fi cerut astuparea piscinelor,nu???
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 02.05.2012, 13:27:01
apophis apophis is offline
Banned

Data înregistrării: 01.05.2012
Locație: Braila
Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex Vezi mesajul
Le- a aparat Domnul pe bietele animale...ma bucur!
Slava Lui!
Esti vegetarian? Ar fi bine, altfel e nasol pentru tine, friptura de porc, vita sau pasare provine de la niste animale de care Domnul nu a auzit.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2012, 12:21:52
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit Pana cand??

O elevă de 16 ani a fost sfâșiată de o haită de câini

O elevă din Vaslui a fost sfâșiată de șase câini! Fata de 16 ani este din localitatea Roșiești și mergea spre gară ca să ajungă la un liceu din municipiul Vaslui. În dreptul unei stâni, fata a fost atacată. Un cioban i-a sărit în ajutor. Eleva a ajuns în stare gravă la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Vaslui, Mihaela Ștrau, a declarat pentru REALITATEA TV că fata locuiește în localitatea Roșiești din județul Vaslui și că zilnic, ea face naveta la școala din orașul Vaslui.

"Adolescenta a fost mușcată de mai mulți câini. La intrarea pe un drum comunal a fost atacată de mai mulți câini care i-au provocat mai multe leziuni. Fata a fost salvată de un cioban", a spus Mihaela Ștrau.

Aceasta a precizat că în prezent se derulează o anchetă pentru a vedea cui aparțin animalele.

Sursa: http://www.realitatea.net/o-eleva-de...ni_950549.html
Reply With Quote
Vechi 08.06.2012, 12:41:55
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

asta e daca unii oameni pun mai mult pret pe animale decat pe oameni; daca ne gandim doar cainii sunt cei care ne fac probleme pe strazi,in orase,intre blocuri etc deci nici un alt animal;
-de acu cativa ani de cand a fost omorat japonezul ala trebuiau luati de pe strada -din toata tara- toti cainii vagabonzi,daca nu erau adaposturi foarte rau trebuiau omorati cainii care nu mai aveau loc in adapost,si astfel nu mai se plimba pe strada nici un caine,decat aia cu stapan.si sa vedeti cum nu mai era nimeni muscat.Si asta de ani de zile !

Trebuie umplute toate adaposturile pt caini,cine vrea sa-i mai i-a acasa si restul cainilor trebuie omorati.fara discutie.sa nu mai vedem nici un caine pe strada.

Am si eu unul in fata blocului-latra de ani buni toata noaptea si se incaiera cu altii etc,am trimis mail la primarie de vreo 3 ori dar nu l-au luat nici acum.

daca as avea o pusca cu luneta i-as omora de pe geam pe toti cainii.

Last edited by antiecumenism; 08.06.2012 at 12:44:24.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2012, 13:45:53
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
daca as avea o pusca cu luneta i-as omora de pe geam pe toti cainii.
Prin urmare, pe lângă anti-ecumenism, anti-cip, anti-masonerie, și anti-vaccin, să adăugăm și anti-câini, pentru ca paleta prin care ne definim calitatea de creștini să fie întreagă.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2012, 13:57:15
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Prin urmare, pe lângă anti-ecumenism, anti-cip, anti-masonerie, și anti-vaccin, să adăugăm și anti-câini, pentru ca paleta prin care ne definim calitatea de creștini să fie întreagă.
nu ca mie chiar imi plac animalele,de ex sunt niste porumbei pe care i-am obisnuit sa vina la geam (stau la bloc) si le dau mancare,si normal ca nu le fac rau deloc; imi plac si cainii; aveam unul in fata blocului vagabond era cam mare dar nu prea latra si imi placea ,chiar il mangaiam ii mai aruncam cate un os de la geam; dar pocitania asta care e de vreo 4 ani desi e mai mic si fricos latra toata noaptea si nu pot sa dorm,de asta am glumit ca l-as omora cu pusca cu luneta; dar lasand gluma la o parte tinand cont ca au fost omorati si muscati rau oamenii de catre caini sunt de acord cu omorarea cainilor vagabonzi,sau cel putrin sa nu mai fie nici unul pe strazi.
Reply With Quote
Vechi 16.06.2012, 13:16:22
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Interesant de urmarit :)

http://www.youtube.com/watch?v=JjVt9jXKhKc

http://www.youtube.com/watch?v=EtoMNIs_5xs

http://www.youtube.com/watch?v=dCGep3LV8jA
Reply With Quote
Vechi 01.08.2013, 15:06:06
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Implicit HINGHERII goniți cu înjurături și amenințări de iubitorii de animale

Eu ii inteleg pe iubitorii de animale (cu toate ca cei ce lasa cainii in strada, aceia chiar nu ii iubesc) dar daca vor sa ii aiba langa bloc, sa-si asume intreaga responsabilitate pentru ei. Daca doar ne certam cu hingherii si apoi nu ne mai intereseaza, asta ce mai inseamna?

"Scandal cu înjurături și amenințări la Craiova, între un echipaj de la ecarisaj și mai mulți localnici. Hingherii, care fuseseră chemați să stângă maidanezii de pe stradă, au fost goniți de alți craioveni, iubitori de animale.

Echipajul de la Ecarisaj Craiova a primit nenumărate sesizări că pe bulevardul Carol I își fac veacul mai mulți câini fără stăpân, care sunt agresivi.

Atunci când cei trei angajați au mers să ridice patrupedele, au fost întâmpinați cu scandal de mai mulți localnici. Nici hingherii nu s-au lăsat mai prejos, iar unul dintre ei a sărit la bătaie. În urma imaginilor apărute în presa locală, șeful de la Ecarisaj Craiova a demarat o anchetă internă pentru a stabili dacă cei trei angajați sunt vinovați de încălcarea regulamentelor societății." (Sursa: realitatea.net)
Reply With Quote
Vechi 01.08.2013, 16:02:14
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Implicit

Imi pare rau, dar Romania nu are adaposturi de animale in adevaratul sens al cuvantului. Am fost si am vazut cu ochii mei ce e acolo si cum sunt "ingrijiti". Din acest punct de vedere, cainilor le este mai bine pe strada, decat in "adaposturi". Si nu toti cainii care ajung in adaposturi sunt tinuti in viata, ci problema se rezolva cu o bata in cap sau acid in inima.

Apoi, nu cred ca omorarea cainilor ca niste barbari rezolva problema. Cainii vagabonzi daca ar fi toti sterilizati, in scurt timp nr. lor se va imputina sau chiar o sa dispara. Deh, cainii mai mor si de boli, si calcati de masini etc. Dar cand a fost vorba sa se aduna lumea sa rezolve problema, nimeni nu s-a bagat, ci doar gura merge. Spiritul comunitar nu prea exista.
Legat de hingheri si locatari. Cred ca ambele tabere sunt de vina. Poate si hingherii au reactionat agresiv. Sunt sigura ca nici locatarii nu s-au lasat mai prejos.

Nu toti oamenii lasa cainii in strada, unii sunt si pui nascuti de la catele vagaboande.
*
(La tabara opusa sunt cei care agreseaza si neglijeaza animalele, iar politia animalelor nu face nimic. Cate cazuri nu au fost de animale omorate de tineri, cai batuti pana la sange etc. Iar in neglijarea animaleleor, as include si legatul cu un lant de 1 m de un cotet prapadit in fundul curtii sa "pazeasca" casa.)
Reply With Quote
Vechi 01.08.2013, 16:34:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Imi pare rau, dar Romania nu are adaposturi de animale in adevaratul sens al cuvantului. Am fost si am vazut cu ochii mei ce e acolo si cum sunt "ingrijiti". Din acest punct de vedere, cainilor le este mai bine pe strada, decat in "adaposturi". Si nu toti cainii care ajung in adaposturi sunt tinuti in viata, ci problema se rezolva cu o bata in cap sau acid in inima.
Ba chiar exista, dupa vorba "ca la noi la nimenea".
Sunt in cateva orase - probabil in fiecare oras mai mare, si conform legii, cainii sunt tinuti acolo ...pe termen nelimitat.

Din contra, in tarile civilizate sunt tinuti un termen limitat (probabil in jur de o luna) dupa care, daca nu este adoptat, este eutanasiat.

Ba chiar ca sa fie treaba mai profitabila, in orasele mai mari din SUA cainii eutanasiati si pisicile ajung..mancare pentru petzi.

Citat:
Apoi, nu cred ca omorarea cainilor ca niste barbari rezolva problema. Cainii vagabonzi daca ar fi toti sterilizati, in scurt timp nr. lor se va imputina sau chiar o sa dispara.
Uite ca se face asta de ani de zile si se pare ca nu se impuntineaza ba chiar se inmultesc.

Si in timp ce asteptam sa moara cainii, mor oameni sau ajung la spital.

Citat:
Deh, cainii mai mor si de boli, si calcati de masini etc. Dar cand a fost vorba sa se aduna lumea sa rezolve problema, nimeni nu s-a bagat, ci doar gura merge. Spiritul comunitar nu prea exista.
Adevarul este ca romanul este milos in general si destul de indiferent la o adica, astfel asa cum ai spus, comunitatea ar rezolva problema fara sa fie nevoie de legi, hingheri, etc.

Citat:
Legat de hingheri si locatari. Cred ca ambele tabere sunt de vina. Poate si hingherii au reactionat agresiv. Sunt sigura ca nici locatarii nu s-au lasat mai prejos.
Da, au fost agresivi la adresa cainilor si oamenii la adresa oamenilor.
Poate de asta ar trebui totusi sa ne manince cainii.

Pacat totusi ca nu maninca pe cine trebuie ci doar copii, batrani..

Citat:
Iar in neglijarea animaleleor, as include si legatul cu un lant de 1 m de un cotet prapadit in fundul curtii sa "pazeasca" casa.)
Ala nu pazeste casa, e doar semnal de alarma.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
eutanasierea cainilor Mirela0110 Generalitati 686 14.09.2013 09:14:42
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! guardian knight Generalitati 134 21.02.2011 20:07:32
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala horatiu.miron Religia Islamica 120 24.10.2010 23:22:10
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! Radu32 Generalitati 141 15.08.2010 21:57:15
Am respins Crestinismul Razvan_Mihai Generalitati 41 29.12.2009 14:42:59