![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Numeste-l cum vrei, Ioana. Oricum nu este pentru tine, ci pentru toti aceia care nu Il au. Nu in casa, ci in inima.
|
|
||||
|
||||
![]()
Unii s-au intalnit cu Hristos in Biserica, altii inca il asteapta, plini de speranta, iar asteptarea cuvincioasa e una din fetele credintei. Nu mi se pare normal sa incercati sa-i rupeti pe oameni de Biserica, sa-i distrageti din asteptarea lor orientata, inoculandu-le tot felul de idei despre practica bisericii, pe care d-voastra n-ati inteles-o. Faptul ca unii l-au intalnit pe Hristos in Biserica Ortodoxa, le da speranta ca si ei pot. Asta faceti pe acest forum crestin-ortodox, ii rupeti de Biserica. Poate ca aveti intentii bune, dar ce se vede e altceva.
Last edited by ioanna; 11.06.2012 at 18:07:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Unde or fi intențiile bune? Miroase de la o poștă a sectar... aruncă peste tot cu noroi ... dar nu uită să ne vorbească de iubire...dacă ar avea intenții bune ar da dovadă de respect, dar lispsește cu desăvârșire la el.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre "ce voi spune" sau "cum voi incepe", nu imi fac probleme, caci este scris; "...sa nu va ingrijorati, gandindu-va cum sau ce veti spune; caci ce veti avea de spus va va fi dat chiar in ceasul acela; fiindca nu voi veti vorbi, ci Duhul Tatalui vostru va vorbi in voi." (Mat.10:19) Eu personal nu imi fac probleme "ce" ci mai degraba "cand" voi face ceea ce Domnul se asteapta de la mine - sa vestesc Evanghelia Lui. Doamne, ajuta-ma la aceasta. Amin. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|