Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2012, 12:26:48
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Religia: Ortodox
Implicit Nu inteleg

Nu pot intelege ,anumite pers. de pe forum ,iertati-ma poate nu ar trebui sa dau nume ,dar cu putin timp in urma [2sapt]am primit un mesaj in particular de la un crestin care mi-a sugerat sa-i dau o adresa sau un cont in care sa-mi trimita niste bani,dar cu o singura conditie sa nu afle nimeni,...ca mai apoi sa ma puna la zid si sa=mi zica urmatoarele,.........;;.iertați-mă dacă v-am jignit cu ceva anume...!!!
actualmente n-am timp vă vb de anecdoticul fiicei dvs...!!;;nu pot.... si nu vreau sa accept aceasta jignire,.......pur si simplu nu stiu de ce se intimpla asa ceva cu un crestin adevarat ..Daca voi intelegeti ceva luminati-mi minte si mie ,Prima data vrea sa te ajute ,fara sa stie nimeni de pe site ,mai apoi ma jigneste public,....ce o fi in mintea acestui om....iertati-ma daca am jignit pe cineva ,sau am gresit cerindu-va parerea.So fi suparat ca nu am acceptat sa fiu ajutata in scret??????...........Doamne ajuta
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ LapetiteMoc Slujba inmormantarii 22 03.08.2011 03:41:54
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum petrurar Umanitare 17 21.09.2007 10:13:17