![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
normal ca nu, Stefane, zeciuiala se dadea levitilor deoarece acestia nu aveau drept de mostenire ca celelalte semintii, astazi neoprotestantii dau zeciuiala unor pastori, care ar fi, chipurile corespondentii prezbiterilor din Scriptura, totusi nu gasim in Biblie ca prezbiterii luau a zecea parte pentru ei, ca plata-salariu!
asta e un sistem inventat de neoprotestanti pentru a-si jumuli credinciosii, ei spun ca e bazat pe Biblie, insa "uita" sa mentioneze ca doar pe Vechiul testament. Pavel sau alt apostol nu au zeciuit pe nimeni si nu au predat niciunde instituirea unei astfel de practici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: nu sunt interesat de secta adventista , am intrebat doar de curiozitate. |
|
|||
|
|||
![]()
Un pastor are arondat un district, care pe lângă comunitatea locală mai cuprinde și grupele din satele învecinate. Acestea într-adevăr pot avea doar 10-50 de membri, ori chiar 200-400, depinde de sat (sunt și comune care au 2-3 biserici adventiste).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nominal si sub semnatura? Sau in plic inchis si in cosulet? Cosuletul unde ajunge? Apropo, pastorii sunt agajati fulltime? Care e salariul unui pastor? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, pastorii sunt angajați full time cu contract de muncă ca în orice instituție (Conferința fiind angajatorul). |
|
||||
|
||||
![]()
...dar nu primesc...
Întrebare: cum verificați dacă cineva vrea să vă tragă-n piept și beneficiază de serviciul divin (moamăă ce pompos sună!) moacă? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
La solicitarea oricărui plătitor de zecime, casierul comunității are obligația să-i elibereze chitanță.
Citat:
P.S. Serviciu divin este termenul folosit în toate bisericile protestante și neoprotestante. Noi nu avem liturghii. |
|
||||
|
||||
![]()
Nimeni nu-i perfect, cu atât mai puțin voi.
În rest, mulțumesc pentru lămuriri. Interesante rătăciri.
|
||||
|
||||
![]()
asta imi spune mie ca Biserica Adventista nu poate fi biserica crestina! contract de munca pentru unsii Domnului ! ca in orice institutie (laica) !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|