Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2012, 15:26:45
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Totul.se face pentru bani. Asa castiga firmele care produc soft-uri, cei care isi fac C.D-uri si toata lumea. Iar noi, fraierii vom plati pentru orice lucrusor. Scopul este de a aduce bani. Nu ii intereseaza pe ei ca se uita minorii pe site-uri deocheate. Si acum il auzim pe base: "eu nu vreau sa introducem aceasta lege, hai sa lasam homosexualii sa se casatoreasca si sa facem carduri de prostituate cu abonament!"
pai si nu ti se pare normal sa platesti pentru orice lucrusor pentru care altcineva a muncit? sau pe tine seful/sefa ta te plateste ca are fabrica de bani in subsol? asta inseamna o economie sanatoasa, sa platesti pentru orice consumi, nu sa descarci gratis de pe net ceva pentru care n-ai platit.

si nu cred ca a zis basescu vreodata ceva despre casatoriile homosexuale.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 05.07.2012, 15:56:27
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
pai si nu ti se pare normal sa platesti pentru orice lucrusor pentru care altcineva a muncit? sau pe tine seful/sefa ta te plateste ca are fabrica de bani in subsol? asta inseamna o economie sanatoasa, sa platesti pentru orice consumi, nu sa descarci gratis de pe net ceva pentru care n-ai platit.
-intr-un fel asa este dar sa gandim si altfel :nu toata lumea poate sa lucreze cu linux (care e gratis) si openoffice si alte programe gratuite pt ca daca vreau sa ma angajez undeva trebuie sa stiu windows 7,office 2007/2010 pt ca asa imi cere firma si atunci trebuie sa le instalez acasa ca sa le invat,si daca vreau sa invat si Photoshop cs5,illustrator cs5,indesign cs5,flash cs5,dreamweaver cs5 , fiecare ma costa cam 1000 de euro, daca mai invat si "after effects cs5" si vreau sa-l cumpar cu licenta mai platesc inca 6000 de lei..
-cam mult nu 5000 de euro + 6000 de lei + alte "maruntisuri" de sute de euro ,nu mai zic nimic de filme,muzica ,pe dvd-uri care si alea costa...
Reply With Quote
Vechi 05.07.2012, 16:00:53
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-intr-un fel asa este dar sa gandim si altfel :nu toata lumea poate sa lucreze cu linux (care e gratis) si openoffice si alte programe gratuite pt ca daca vreau sa ma angajez undeva trebuie sa stiu windows 7,office 2007/2010 pt ca asa imi cere firma si atunci trebuie sa le instalez acasa ca sa le invat,si daca vreau sa invat si Photoshop cs5,illustrator cs5,indesign cs5,flash cs5,dreamweaver cs5 ,care fiecare costa cam 1000 de euro, daca mai invat si "after effects cs5" si vreau sa-l cumpar cu licenta mai platesc inca 6000 de lei..
-cam mult nu 5000 de euro + 6000 de lei + alte "maruntisuri" de sute de euro ,nu mai zic nimic de filme,muzica ,pe dvd-uri care si alea costa...
nu trebuie sa le stii pe toate de la bun inceput. te poti angaja ca simplu operator si poti face cursuri de calificare si apoi specializare la locul de munca.

Bineinteles n-ai mai avea salariul unui designer care stie toate programele de mai sus de la inceput ci dupa cativa ani seriosi de munca. Insa de putut se poate si fara sa investesti 6000 euro.
Muzica si filmele chiar nu inteleg cum sa fie normal sa nu le platesti. Pai daca dumneata ai fi actor nu ai vrea sa castigi bani de pe urma activitatii? sau cantaret? Sunt oricum o multime de lucruri care se difuzeaza gratuit. Plus ca daca ar scadea pirateria ar scadea si ei preturile produselor. In fine, vorbim de o societate utopica. Am senzatia ca hotia si furtul e inscris deja genetic in firea umana.

Reply With Quote
Vechi 05.07.2012, 18:10:16
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
nu trebuie sa le stii pe toate de la bun inceput. te poti angaja ca simplu operator si poti face cursuri de calificare si apoi specializare la locul de munca.

Bineinteles n-ai mai avea salariul unui designer care stie toate programele de mai sus de la inceput ci dupa cativa ani seriosi de munca. Insa de putut se poate si fara sa investesti 6000 euro.
Muzica si filmele chiar nu inteleg cum sa fie normal sa nu le platesti. Pai daca dumneata ai fi actor nu ai vrea sa castigi bani de pe urma activitatii? sau cantaret? Sunt oricum o multime de lucruri care se difuzeaza gratuit. Plus ca daca ar scadea pirateria ar scadea si ei preturile produselor. In fine, vorbim de o societate utopica. Am senzatia ca hotia si furtul e inscris deja genetic in firea umana.
-am trecut de mult de nivelul de simplu operator,am lucrat ani de zile ca economist in institutiile de stat dar acum vreau sa ma angajez la o firma si imi place design-ul si am vazut ca se cauta dar nu am vechime ca designer si din aceasta cauza am inceput sa invat softurile de mai sus download-and-ule gratis de pe torente si la fel descarcand si tutoriale video tot de pe torente ,asta e ca sa am sanse mai mari sa ma angajez trebuie sa stiu tot felul de softuri,si cum as fi putut sa le invat daca nu instalandu-le pe pc (numai ca nu am bani de dat-5000 de euro e foooarte muuult- pe le si sincer nu as da nici un euro pe nici un soft).
Asa ca asta e piratam,le luam crack-uite ce sa facem;si americanilor li se par scumpe si pt ei 1000 de euro pe soft nu-i putin,dar pt noi ce sa zic ...
-Suntem noi hoti ? (desi sincer nu cred pt ca de fapt folosim o copie a softului) dar firmele care ne cer 1000 de euro pe soft ce sunt ?
Reply With Quote
Vechi 05.07.2012, 18:27:38
Kronos's Avatar
Kronos Kronos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.06.2011
Implicit

Citat:
si sincer nu as da nici un euro pe nici un soft).
E trist că gândești așa. Crearea unui soft presupune un volum de muncă mare și, numai în cazul în care autorul decide să-l pună la dispoziția publicului cu licență freeware, eu cred că munca trebuie răsplătită. De ce nu te apuci să faci site-uri gratuite pentru toată lumea?
Reply With Quote
Vechi 05.07.2012, 18:42:28
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Kronos Vezi mesajul
E trist că gândești așa. Crearea unui soft presupune un volum de muncă mare și, numai în cazul în care autorul decide să-l pună la dispoziția publicului cu licență freeware, eu cred că munca trebuie răsplătită. De ce nu te apuci să faci site-uri gratuite pentru toată lumea?
complet de acord!

Reply With Quote
Vechi 05.07.2012, 19:51:47
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Kronos Vezi mesajul
-sunt de acord ca se munceste mult pt crearea unui soft,eu apreciez programatorii,nu oricine poate ajunge programator dar eu ma gandeam sa cumpere firmele softurile,sa dea ele bani pe licenta si pe oamenii obisnuiti,pe simplii utilizatori sa nu-i coste nimic sau sa zicem 5,10 euro etc si atunci altfel ar fi lucrurile ;
-de ce se poate ca linuxul sa fie gratis,si alte softuri open source si free (ce acolo nu se munceste,ca sa creezi o distributie de linux nu depui efort ?) iar pe softurile comerciale trebuie sa dam mii de euro.
-uite ca am creat un site gratuit de unde se pot descarca gratis 1300 de carti in limba romana:http://carteromaneasca.wordpress.com/
-
uite ca si altii pot face tutoriale gratis pt toti romanii ,sunt peste 700 de tutoriale video: http://www.videotutorial.ro/
Reply With Quote
Vechi 05.07.2012, 18:33:47
kikyo_ea's Avatar
kikyo_ea kikyo_ea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Implicit

Citat:
-am trecut de mult de nivelul de simplu operator,am lucrat ani de zile ca economist in institutiile de stat dar acum vreau sa ma angajez la o firma si imi place design-ul si am vazut ca se cauta dar nu am vechime ca designer si din aceasta cauza am inceput sa invat softurile de mai sus download-and-ule gratis de pe torente si la fel descarcand si tutoriale video tot de pe torente ,asta e ca sa am sanse mai mari sa ma angajez trebuie sa stiu tot felul de softuri,si cum as fi putut sa le invat daca nu instalandu-le pe pc (numai ca nu am bani de dat-5000 de euro e foooarte muuult- pe le si sincer nu as da nici un euro pe nici un soft).
Asa ca asta e piratam,le luam crack-uite ce sa facem;si americanilor li se par scumpe si pt ei 1000 de euro pe soft nu-i putin,dar pt noi ce sa zic ...
-Suntem noi hoti ? (desi sincer nu cred pt ca de fapt folosim o copie a softului) dar firmele care ne cer 1000 de euro pe soft ce sunt ?
De acord cu tine.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2012, 18:35:06
kikyo_ea's Avatar
kikyo_ea kikyo_ea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Implicit

Munca trebuie rasplatita dar trebuie sa fim si noi respectati. Ei doar cer. Ce dau in schimb?
Reply With Quote
Vechi 05.07.2012, 18:41:54
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Munca trebuie rasplatita dar trebuie sa fim si noi respectati. Ei doar cer. Ce dau in schimb?
cum adica ce dau? pai acele programe care permit realizarea acelor lucrari grafice credeti ca nu inseamna nimic?
Zau ca nu pot intelege mentalitatea asta.

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Nectarie – Minuni in Romania Daniel777 Resurse ortodoxe on-line 80 26.06.2021 16:26:59
ce mai citim pe internet ? preot_gabriel Generalitati 2 21.02.2010 22:01:59
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
Dictatura Biometrica atinge Onestiul aristide Stiri, actualitati, anunturi 7 19.08.2009 21:18:43
Irlanda a respins tratatul de la Lisabona Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 14 21.06.2008 14:14:45