Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2012, 16:08:14
kikyo_ea's Avatar
kikyo_ea kikyo_ea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
pai si nu ti se pare normal sa platesti pentru orice lucrusor pentru care altcineva a muncit? sau pe tine seful/sefa ta te plateste ca are fabrica de bani in subsol? asta inseamna o economie sanatoasa, sa platesti pentru orice consumi, nu sa descarci gratis de pe net ceva pentru care n-ai platit.

si nu cred ca a zis basescu vreodata ceva despre casatoriile homosexuale.
Ooo ba este prieten cu ei. Asa a zis in campanie. Trebuia sa il voteze si astia. Mi se pare normal sa platesc atata timp cat am un.salariu decent. La salariile a noastre nu vad cum am putea plati toate aceste lucruri. Dar se pare ca starea ta sociala este foarte buna si nu poti intelege ca altii sufera si chiar n.au aceasta posibilitate. De aceea ai si spus de fonduri si alte solutii. Tu nu poti concepe ca altii nu pot sa faca asta. Se numeste empatie... Daca n.o simti nu poti decat sa acuzi. Ei n.au de pine si tu le spui sa isi cumpere cozonac.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2012, 16:10:42
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Ooo ba este prieten cu ei. Asa a zis in campanie. Trebuia sa il voteze si astia. Mi se pare normal sa platesc atata timp cat am un.salariu decent. La salariile a noastre nu vad cum am putea plati toate aceste lucruri. Dar se pare ca starea ta sociala este foarte buna si nu poti intelege ca altii sufera si chiar n.au aceasta posibilitate. De aceea ai si spus de fonduri si alte solutii. Tu nu poti concepe ca altii nu pot sa faca asta. Se numeste empatie... Daca n.o simti nu poti decat sa acuzi. Ei n.au de pine si tu le spui sa isi cumpere cozonac.
tocmai pentru ca stiu ce inseamna sa nu ai bani nici de paine si ca poti totusi reusi sa supravietuiesti si prin modalitati corecte si fara a fura nimic imi permit sa vorbesc.

acum depinde si ce anume ne dorim in viata ce-i drept. Eu una nu vreau cozonac ci ma voi multumi mereu doar cu paine. Figurat vorbind evident.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Nectarie – Minuni in Romania Daniel777 Resurse ortodoxe on-line 80 26.06.2021 16:26:59
ce mai citim pe internet ? preot_gabriel Generalitati 2 21.02.2010 22:01:59
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
Dictatura Biometrica atinge Onestiul aristide Stiri, actualitati, anunturi 7 19.08.2009 21:18:43
Irlanda a respins tratatul de la Lisabona Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 14 21.06.2008 14:14:45