Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2012, 09:34:26
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule Zaharia,

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Reflectati numai la urmatorul aspect : daca hrana preparata termic ar avea vreun efect negativ (bine inteles, nu pun in discutie orice fel de preparare termica) cit de mic asupra omului , inchipuiti-va ca de la descoperirea focului si pina in prezent omul ar fi trebuit sa fi disparut de mult de pe fata pamintului numai din cauza alimentatiei . Ceea ce nici pe departe nu este adevarat .
Nici măcar un singur efect negativ?! De ce trebuie să cred eu ceea ce susțineți mai sus? Cum puteți demonstra că este adevărat? Vedeți că aici oamenii cer studii și cercetare serioasă pentru orice afirmație făcută de oricine, chiar dacă are titlul de doctor în domeniu. :)

Citat:
Dar s-a dovedit clar experimental, clinic, teoretic ca acelasi aliment poate fi un medicament sau o otrava pt. om , in functie de cum este preparat !
Păi tocmai aia e problema, că e gătit! Dacă ar fi consumate în stare naturală, alimentele nu ar dăuna omului sau animalelor. Sper că este limpede că mă refer strict la vegetale.

Citat:
Sunt vitamine care se distug prin fierbere dar altele nu .
Sînt extrem de curios care sînt aceste vitamine. Dacă nu dezvoltați afirmația asta, trimițînd la cel puțin o sursă verosimilă, nu mai are rost să continuăm pe tema de față.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote