![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc de raspuns.
Comuniunea cu Domnul Iisus in Biserica eu o incadrasem la credinta. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. marketingul direct: mersul din casa in casa cu Biblia in mina. Este promis viitorul ferice fara nici un fel de efort. 2. Publicitate prin evidentierea calitatilor produsului propriu si evidentiarea defectelor produselor concurentei. Aici sinteti ca la telemarketing/shopping: esti urit? exista crema care te transforma instantaneu intr-un frumos. Nu stii sa gatesti? Cumperi tigaia magica si devii bucatar priceput. Esti pacatos, ai probleme cu sotul/sotia, etc? Vii in biserica adventista, te pocaiesti si devii deodata sfint. E plin internetul de marturiile "pocaitilor" care s-au intors la credinta. Deasemenea, toti sectantii sint deoadata foarte "constienti" de greselile din celelalte biserici, in special cele istorice. "pupatul oaselor","lalaiala", "papa antihrist", "pomeni", "bocitoare" etc se incadreaza aici. 3. Publicitate prin asocierea produsului cu o vedeta/persona cunoscuta. M-am mirat sa o vad pe Andreea Marin la postul adventist TV. Or mai fi si alte metode, nu am stat sa le caut, astea sar in ochi. Toate aceste metode de marketing sint mincinoase si nu au numic de-a face cu mintuirea sufletului, iar "Biserica" adventista orchestreaza aceste practici. Iar daca nu banul este cel care-i mina in lupta pe conducatorii bisericii dumneavoastra atunci e si mai rau. Citat:
Oricum, si aici faceti aceleasi tip de interpretare aroganta si lipsita de obiectivitate: va intreb cum va rugati dumneavoastra asemenea primilor crestini, cu Hristos in mijlocul dumneavoastra si-mi raspundeti:"unde doi sau trei...". Nu vi se pare arogant sa sustineti ca dumeavoastra va adunati asemenea primilor crestini, ca si cum ati fi singurii care faceti asta, cind sint pe planeta asta milioane de familii crestine care Il au pe Hristos in centrul vietii lor? Nu este si asta o forma de a va umple de mindrie asumindu-va merite pe care nu le aveti? V-as da o sugestie: nu alergati sa fiti credibil cu orice pret. Multe personalitati ale lumii nu au fost credibile. Unii din ei au murit pe cruce. Last edited by nutucutu; 08.07.2012 at 10:02:14. |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă aș pune eu această întrebare, ar trebui să fiu cel puțin tâmpit căci știu că afirmația nu are niciun sâmbure de adevăr. Pentru dvs. e scuzabil căci nu cunoașteți destinația zecimii în Biserica AZȘ. Greșeala e că vă lansați în afirmații fără acoperire în ciuda neștiinței dvs.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cred că e o diferență între a nu fi credibil și a nu fi crezut. Limba dvs. maternă este româna? |
|
||||
|
||||
![]()
Pe bune? Eu as zice ca e totul invers! Asa ati procedat si cu Hellen White? La "profetiile" ei cum se face ca NU ati fost exagerat de reticenti si suspiciosi? Ai citit cumva declaratiile lui D.M. Canright cu privire la viata lui H. White?
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineînțeles că le-am citit. Am citit mai mult decât atât: motivele care l-au determinat s-o conteste și metodele folosite pentru a o face. Și am mai făcut ceva, ceva ce niciunul dintre voi n-a realizat până acum: i-am citit [aproape toate] cărțile! Nu doar fragmente rupte din context...
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Nu am ras. E problema dvs. ca nu cunoasteti emoticoane.
2. Cunosc istoria Bisericii Ortodoxe (cat si istoria Bisericii primare) , de aceea am afirmat ca Biserica se bazeaza pe invatatura Sfintilor Apostoli. 3. Tin sa spun ca va aflati pe un site crestin ortodox , asa ca , daca vreti sa va fie proslavita erezia adventista, duceti-va pe forumurile adventiste - unde se afla un numar mai mare de rataciti ca dumeavoastra. 4. Oricat de mult va contraziceti , nu o sa puteti niciodata sa convingeti pe cineva (poate doar pe cei sarmani sau pe cei aflati in tristete , care , desigur, le promiteti marea cu sarea) ca adventismul e calea catre Domnul. 5. Cunoasteti ca crestinii ortodocsi (cat si catolici) au Sfanta Traditie , insa, din cauza zelului pe care il aveti pentru erezia dvs., incercati sa faceti tot ce este posibil sa impuneti Sola Scriptura. (acest concept nu exista nici pe vremea primilor crestini , dar a aparut odata cu aparitia primelor secte : luterani ,calvini, adventisti , baptisti,pentiscostali etc.). 6. Romania , si toate tarile aflate in Europa , sunt increstinate inca de acum aprox. 2000 ani. Asa ca , intorceti-va la locul de bastina al adventismului (adica SUA) iar acolo puteti sa va propovaduiti miniciunile. Va inteleg , ca doriti sa "evanghelizati" noi oameni , insa nu aici... duceti-va la fratii vostri americani martori ai lui iehova si mormoni. |
|
|||||||
|
|||||||
![]()
Aveți dreptate. Nu ați râs, doar ați zâmbit mânzește.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
N-am înțeles de ce să merg să evanghelizez iehoviștii și mormonii americani. Nu găsesc din ăștia și pe la noi? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ati sesizat bine: 3 din cei 4 bunici ai mei nu au vorbit limba romana ci maghiara. La a 3-a generatie noi vorbim limba romana (imperfect, stiu bine acest lucru) si sintem catolici. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|