Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.07.2012, 12:02:09
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
haideti sa discutam ziditor, on topic, de ce v-a suparat ce au scris alti useri, si anume ca penticostalii practica un mod extrem de deranjant de rugaciune? puteti raspunde acestei intrebari? de ce nu se roaga precum calugarii ortodocsi, in liniste si pace? la liturghii ati fost vreodata? credeti ca e potrivit modul de rugaciune penticostal? spuneti, aveti acum ocazia!

O rog pe „edittheraven” sa vina ea in apararea penticostalilor, daca tot e asa „pro-penticostala” dupa cum vrea sa ne incredinteze domnul Cornel Urs, si sa-i raspunda ea la aceasta intrebare adresata Dorianei.

Doamna/domnisoara „editheraven”, dvs. nu v-ati suparat de ce scriu alti useri pe aici (Suzana, Cornel Urs, sad story &co, si anume ca „penticostalii practica un mod extrem de deranjant de rugaciune”?
Daca „edittheraven” tine la credinta ei penticostala si nu o foloseste doar pe post de paravan virtual de indus in eroare, ma gandesc ca ar trebui sa fie destul de indignata.
Vechi 12.07.2012, 10:26:19
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.07.2012
Implicit

Doriana, esti penticostala? nu am nimic cu penticostalii, nu-i urasc, Doamne fereste, insa suntem un grup de vecini (unii cu copii mici) de bloc langa o astfel de biserica si ne deranjeaza acele vociferari care se aud de acolo, un vacarm de nedescris, chiar si noaptea; am facut sesizare la Politie pentru a se lua masuri dar nu s-a facut nimic!
Am intrebat si pe internet diversi penticostali, si raspunsurile au fost in doi peri, ziceau ca asa-i place Domnului, ca rugaciunea sa fie inflacarata! Bine, dar de ce sa deranjezi pe altul? Iar acei penticostali cu care suntem vecini, ne rugam de ei sa nu ne mai polueze fonic si ei ne sfideaza efectiv!
Vechi 12.07.2012, 14:10:09
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Doriana, esti pe faza?
Pariu, ca printre copilasii aceia de la blocul Suzanei, deranjati si poluati fonic de vaierele si vacarmul penticostalilor de la biserica din apropiere, e si fetita cu ursulet a domnului Cornel, iar printre reclamanti, e si vecina de la parter, nimeni alta decat editheraven, vecinul de la 2, marele profet de mucava, mai e si studenta la Horticultura, JoyDivision, proaspat mutata din Chicago, Illinois, cu bursa Fulbright, iar bicicleta de pe casa scarii apartine talentatului writer de poezii haiku si povesti triste?

O intreaga divizie de oameni ar putea fi atat de bucurosi, daca ar locui vreo 3 blocuri mai incolo, sau daca politia si-ar face datoria, da' ce sa faca saracii? Nici sa-si vanda apartamentele de pomana pe criza asta...

What a sad story! De atata tras de păr, cum altfel…

Last edited by delia31; 12.07.2012 at 16:23:37.
Vechi 12.07.2012, 19:40:03
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Ce pot sa spun, delia, sa se indure Dumnezeu de toata asociatia de locatari de mai sus. :) Cornelush obisnuia sa fie un baiat tare de treaba si finut, dar plictiseala extrema duce uneori la schimbari extreme...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 13.07.2012, 09:16:02
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Implicit

wooow, fetelor, sunteti pline de umor !!!
Vechi 13.07.2012, 09:35:31
editheraven's Avatar
editheraven editheraven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2011
Implicit

In primul rand sunt baiat. Nickul vine de la edi the raven.
Apoi eu nu discut lucruri doctrinare si nici care tin de religie sau biserica ca forma de organizare. Sunt altii mult mai in masura sa o faca. Nu pot fi aparatorul cuiva la fel cum nu pot fi nici acuzatorul cuiva. Imi place sa fiu echidistant atat timp cat asta nu ma obliga sa fac compromisuri.

Am vazut ca s'a discutat despre cum ca ar fi mai multi useri in spatele carora se asund, de fapt, acelasi om. Eu nu am postat doar aici, dupa cum se poate vedea, am ales alte subiecte care cu adevarat pot fi dezbatute. Nu am treaba cu nimeni de pe acest forum. Eu am cont si pe alt forum crestin de 4 ani de zile. Se va vedea in timp mai ales prin aderenta fiecaruia la anumite subiecte cine si ce gandeste. Eu sunt si am fost doar edi the raven, nick purtat pe absolut orice forum.
Vechi 13.07.2012, 09:43:35
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de editheraven Vezi mesajul
In primul rand sunt baiat. Nickul vine de la edi the raven.
Apoi eu nu discut lucruri doctrinare si nici care tin de religie sau biserica ca forma de organizare. Sunt altii mult mai in masura sa o faca. Nu pot fi aparatorul cuiva la fel cum nu pot fi nici acuzatorul cuiva. Imi place sa fiu echidistant atat timp cat asta nu ma obliga sa fac compromisuri.

Am vazut ca s'a discutat despre cum ca ar fi mai multi useri in spatele carora se asund, de fapt, acelasi om. Eu nu am postat doar aici, dupa cum se poate vedea, am ales alte subiecte care cu adevarat pot fi dezbatute. Nu am treaba cu nimeni de pe acest forum. Eu am cont si pe alt forum crestin de 4 ani de zile. Se va vedea in timp mai ales prin aderenta fiecaruia la anumite subiecte cine si ce gandeste. Eu sunt si am fost doar edi the raven, nick purtat pe absolut orice forum.
domnule Edi, chiar nu era cazul sa va justificati...fetele sunt simpatice, pline de haz, mai ales Delia...realitatea e ca Doriana e capul rautatilor, dansa a venit cu acuzatiile iar doamna Delia a intrat in joc.

fetele, daca se gandeau putin, observau usor ca dumneavoastra v-ati facut contul acum un an si jumatate, timp in care nu ati scris decat 19 mesaje pe cand eu mi-am facut contul foarte recent si sunt destul de activ, pentru ce mi-as fi facut eu cont acum un an si jumatate si sa fi stat degeaba?? ca recent, anul acesta, sa-mi mai fac inca vreo 7 conturi si sa incep sa atac penticostalii, nu vad sensul !!

Last edited by Cornel Urs; 13.07.2012 at 09:46:45.
Vechi 13.07.2012, 11:09:26
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de editheraven Vezi mesajul
Eu nu am postat doar aici, dupa cum se poate vedea, am ales alte subiecte care cu adevarat pot fi dezbatute. Nu am treaba cu nimeni de pe acest forum. Eu am cont si pe alt forum crestin de 4 ani de zile. Se va vedea in timp mai ales prin aderenta fiecaruia la anumite subiecte cine si ce gandeste. Eu sunt si am fost doar edi the raven, nick purtat pe absolut orice forum.
Fii linistit, stim ca tu nu esti clona cuiva. Doar Writer, Suzana, Cornel Urs si Sad story (dintre userii activi), plus o serie de useri banati (joy division, coldorld, afaraploua, profetul de carton, etc). Numele tau a fost amintit accidental.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 13.07.2012, 11:32:25
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Fii linistit, stim ca tu nu esti clona cuiva. Doar Writer, Suzana, Cornel Urs si Sad story (dintre userii activi), plus o serie de useri banati (joy division, coldorld, afaraploua, profetul de carton, etc). Numele tau a fost amintit accidental.
deci domnul Edi a fost amintit "accidental"...deh, se mai intampla si la case mai mari, nu?

ia verificati cu atentie lista aia, nu cumva contine si alte nume amintite tot asa..."accidental" ?...
Vechi 13.07.2012, 11:41:02
Senior Member

Implicit

Niciodata nu am avansat alta lista sau alte nume si nu am spus ca editheaven ar fi clona. Cei de mai sus sunt singurii de care am spus vreodata ca sunt clone si imi mentin pozitia. Hai sa nu mai continuam spamul. Spor la scris!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 17:43:56
Penticostalii si botezul Templier Knight Secte si culte 363 24.07.2013 17:36:08
Cum sa vorbim cu penticostalii ? IonutS Secte si culte 282 28.03.2012 20:48:00