Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.07.2012, 01:19:19
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adrianna Vezi mesajul
Arabii care au femei acoperite din cap pana in picioare sunt mult mai usor de ispitit decat barbatii obisnuiti sa le vada pe femei si la mare in costum de baie. Cu cat barbatii refuza sa isi asume lupta impotriva slabiciunilor proprii, cu atat femeile sunt tinute mai mult prizoniere sub vesminte sau in casa pentru a nu-i tulbura pe barbati ca si cum lumea le-ar apartine doar lor. Libertatea unui om incepe intotdeauna acolo unde se termina libertatea altuia. Pentru ca barbatul este slab (exista si multe exceptii bine-inteles) dar vrea mereu sa fie liber si sa para puternic, s-a limitat mereu libertatea femeii mai slaba fizic. Mereu au fost barbatii cei care sa decida pentru femeie inclusiv vestimentatia. Faptul ca femeia s-a eliberat se datoreaza "feministelor" dar aceasta libertate este vazuta cu ochi rai de multi barbati (adesea religiosi) pentru ca limiteaza libertatea proprie. Principiul echitabilitatii nu a intrat niciodata in discutie in cadrul religiilor, ci s-a tins mereu catre extrema puterii masculine in defavoarea celei feminine ducand astfel la un dezechilibru al lumii acesteia care cu greu va fi echilibrat...
Se pare că începi să înțelegi care-i rânduiala.
Reply With Quote
Vechi 12.07.2012, 01:29:32
Adrianna Adrianna is offline
Banned

Data înregistrării: 22.06.2012
Implicit

Incep sa inteleg? :)
Afirmatia dvs. dezvaluie doua lucruri despre dvs.:
- faptul ca dvs. va considerati cu intelegere superioara si
- faptul ca dupa parerea dvs. inainte nu intelegeam nimic iar acum as incepe sa inteleg.

Pe de o parte este ciudata afirmatia dvs. avand in vedere ca inca nu-mi exprimasem opinia ca sa puteti observa dvs. o evolutie din pozitia de superioritate pe care v-ati atribuit-o, si este cu atat mai ciudata cu cat eu nu am vorbit de nici o randuiala, singura optiune corecta din punctul meu de vedere fiind aceea a echitatii care tine de iubire si nicidecum cea a extremelor ce apar in religii (locul unde se foloseste termenul de randuiala) si care tine doar de auto-iubirea celui aflat la putere, in cazul religiilor - auto-iubirea masculina...

Last edited by Adrianna; 12.07.2012 at 01:40:58.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Portret de femeie Pelerin spre Rasarit Despre Sfanta Scriptura 7 03.10.2014 11:39:39
Femeie in moarte clinica alt_inceput Generalitati 18 04.01.2011 17:22:35
Despre femeie in Biserica claudelina Tinuta in Biserica 34 14.09.2010 00:43:36
femeie insarcinata in post ginabadea Postul 26 24.03.2010 11:59:50
Omul , bărbat și femeie cristiboss56 Din Vechiul Testament 5 24.04.2009 18:46:29