![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Fratilor, 40-50 de ani de mancarica buna sunt mai importanti decat 1 an de sex bun! Oricum dupa primul an se ofileste patima trupeasca si devine obisnuinta, oricat de frumoasa ar fi femeia (cu foarte-foarte rare exceptii).
|
||||
|
||||
![]()
amice nu stii ce vorbesti. Nu e chiar asa! Ai avea dreptate doar in cazul in care pe cei 2 ii leaga un singur lucru: ATRACTIA FIZICA. Atunci da, se ofileste in mai putin de 1 an
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce comparatii faceti, domnule...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(Intotdeauna am avut un respect deosebit si o dragoste aparte pentru oamenii care fac pe altii prosti fara a fi in stare sau a avea disponibilitatea sa construiasca ei insisi un argument.) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In alta ordine de idei nu poate sa te atraga chiar doar un singur lucru. Nu cred ca sunt multe mariaje unde exista doar atractie trupeasca in momentul nuntii. Trebuie sa existe o comunicare minima, o romantza, ceva. Nu cred nici in doar atractie fizica, nici in doar atractie mentala, spirituala. Trebuie sa fie o combinatie, nu are cum altfel. Si daca comparam dominanta fizic fata de spiritual, parintii zic ca e mai bine si sigur sa mergi pe spiritual (inclusiv parintele meu). Cica cu fizicul te obisnuiesti si oricum e trecator. Evident ca daca exista tendinta spre desfranare atunci e greu sa accepti o femeie care nu-ti ridica ... moralul.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In alta ordine de idei atractia trebuie sa fie atat spirituala cat si fizica (omul fiind atat trup cat si suflet). Daca una din aceste doua elemente lipseste se creeaza un dezechilibru care duce la certuri, nemultumiri si in cele din urma la o despartire cu multe urmari nedorite (multa suferinta) |
|
||||
|
||||
![]()
Asta e foarte bine !
|
|
||||
|
||||
![]()
O, se vede, nu trebuie s-o afirmi așa hotărât.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Sindromul "baiatului rau" | adimirea | Generalitati | 30 | 13.07.2012 10:50:16 |
Ajutor in suferinta | Hionia | Umanitare | 6 | 13.06.2012 00:28:55 |
Mila si Suferinta | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 04.04.2011 21:44:24 |
|