Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.07.2012, 21:23:47
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
Sincer, in locul tau nu as fi putut sa-l iert (poate sunt prea orgolioasa sau geloasa)…daca era doar o “scapare de moment”, intr-un anumit context poate (dar asta cu greu) dar sa stii ca te inseala si iti si spune...si daca va impacati si peste alti cativa ani are alte tentatii?.. nu stiu cum mai poti avea incredere in el....e clar ca nu stie sa te iubeasca...o iubire adevarata implica sacrificiu si in primul rand sa te gandesti la celalalt....nu sa ezit unde imi e mai bine.
Divortul te poate ridica pe plan duhovnicesc atunci cand partenerul te trage “in jos” si cand esti indreptatit sa divortezi. Si iertarea este o solutie daca este dorinta celuilalt (nu pare a fi cazul tau).
Ti-ai pus macar o data intrebarea ce ai fi dorit sa se intample cu tine,daca ai fi fost pusa in situatia lui?
Sa zicem,ca ti-ai pierdut mintile pt o zi sau o ora si ti-ai inselat sotul,la o petrecere de serviciu...poate ca scaparea nu ar fi avut atata importanta in relatie daca cineva nu va vedea si va poza atunci,apoi ar fi facut public descoperirea ajungand si la urechile familiilor voastre...

Ce ti-ai fi dorit atunci?
Presupun ca primul lucru pe care l-ai dori de la sotul tau ar fi SA TE IERTE!
Acum ,sa aplicam asta si celorlalti cu care intram in contact,adica sa-i tratam asa cum am vrea sa fim tratati!

Imi pare bine ca ai prevazut iertarea ca si o solutie,deoarece este intr-adevar una ,din pacate se apeleaza la ea mai rar in vremurile noastre moderne dar totusi nu a disparut cu desavarsire :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Divortul bisericesc Dona_Maya Nunta 54 06.12.2012 00:25:25
Cine a inventat iadul? catalin755 Generalitati 29 06.07.2010 23:24:49
Preotul - Legat de divortul lui sophia Preotul 10 04.06.2009 18:36:52
divortul "religios" Corina_Mihaela Nunta 1 05.09.2007 10:28:13