Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.07.2012, 08:36:47
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Mai ușurel vă rog cu asemenea afirmații categorice! Abținerea nu este minciună, cum ar fi de exemplu dezinformarea. Am dat și eu un exemplu... așa la întâmplare...
Din moment ce ati facut o afirmatie categorica, cum ca doamna White a descoperit acum 100 de ani ceea ce medicina a aflat abia acum, ma asteptam sa vi-o sustineti, in caz contrar, tragem concluzia ca e o afirmatie falsa, iar d-voastra ati dezinformat.

Sper ca pe viitor sa nu va mai mitizati "profetul", daca nici macar nu stiti "ce" a descoperit. N-ati dat nici macar un exemplu, domnule adventist!

Citat:
bluester: Si care sunt alea ?? (da-mi exemplu cateva 4-5)
Poate domnul grasu77 va va raspunde, din moment ce domnul osutafaraunu vorbeste doar de dragul de a vorbi, proslavind-o pe minunata doamna White.

Last edited by ioanna; 18.07.2012 at 08:43:11.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2012, 09:00:19
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Din moment ce ati facut o afirmatie categorica, cum ca doamna White a descoperit acum 100 de ani ceea ce medicina a aflat abia acum
N-am spus că acum după 100 de ani, ci după 100 de ani

Citat:
ma asteptam sa vi-o sustineti, in caz contrar, tragem concluzia ca e o afirmatie falsa
Așteptările dvs. au fost greșite, iar concluziile puteți să le trageți cum doriți, oricum m-am obișnuit deja cu ele.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2012, 09:15:29
sad story sad story is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2012
Implicit

Citat:
Poate pentru că dl. Boc este adventist... Doamne ferește! Scuzați, ăsta nu mai era sarcasm... era glumă macabră!
Gadea, de la Antena 3 e adventist, fost pastor, dupa spusele presedintelui suspendat, Basescu.

Despre Boc s-a spus ca ar fi penticostal, lucru infirmat de acesta.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2012, 09:19:36
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
N-am spus că acum după 100 de ani, ci după 100 de ani

Așteptările dvs. au fost greșite, iar concluziile puteți să le trageți cum doriți, oricum m-am obișnuit deja cu ele.
Si noi ne-am obisnuit cu dezinformarile d-voastra.
Numai bine!

p.s greu e sa recunoasteti ca ati gresit!

Citat:
Cred că ai citit prea repede titlul cărții "Pe urmele Marelui Medic - de Ellen White". Marele Medic este Domnul Hristos, nu Ellen White.
Totuși, această "simplă femeie neșcolită" a tras niște concluzii la care medicina a ajuns abia după 100 de ani...
Ati dezinformat cand ati facut o asemenea afirmatie, din moment ce nu puteti sa o sustineti.

q.e.d.

Last edited by ioanna; 18.07.2012 at 09:21:44.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2012, 09:26:28
mistretul mistretul is offline
Banned

Data înregistrării: 16.07.2012
Implicit

Citat:
Poate domnul grasu77 va va raspunde, din moment ce domnul osutafaraunu vorbeste doar de dragul de a vorbi, proslavind-o pe minunata doamna White.
Nici domnul grasu77 nu va va raspunde (desi ar avea ce, la fel ca osutafaraunu). Nu vrem sa o "proslavim" pe "minunata doamna White", ci doar pe Hristos.

Daca vreti sa aflati mai multe despre Ellen White si sfaturi pentru sanatate, va puteti documenta foarte usor. Va recomand, printre altele, cartea "Divina vindecare".
Reply With Quote
Vechi 18.07.2012, 09:33:13
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mistretul Vezi mesajul
Nici domnul grasu77 nu va va raspunde (desi ar avea ce, la fel ca osutafaraunu). Nu vrem sa o "proslavim" pe "minunata doamna White", ci doar pe Hristos.
Daca este asa, atunci dl. osutafaraunu sa nu mai faca afirmatii false.

Citat:
Daca vreti sa aflati mai multe despre Ellen White si sfaturi pentru sanatate, va puteti documenta foarte usor. Va recomand, printre altele, cartea "Divina vindecare".
Multumesc, insa dupa "Marea Lupta" am trecut pe ignore beletristica doamnei White. Oricum, exista suficiente carti despre sanatate, n-are sens sa-mi pierd timpul cu sfaturile profetesei adventiste, care n-aduc nimic nou, ci lucruri stiute. Stiu in mare ce a spus dansa, de aceea m-a surprins afirmatia falsa a fratelui d-voastra, cum ca medicina a ajuns abia dupa 100 de ani la concluziile doamnei White.

Last edited by ioanna; 18.07.2012 at 09:36:36.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2012, 09:50:23
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mistretul Vezi mesajul

Am vrut doar sa stiu cateva exemple dar m-am lamurit cu ellen white si medicina ei...
Si sincer nu mai am chef sa citesc carti eretice, am rasfoit destule.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2012, 09:59:18
mistretul mistretul is offline
Banned

Data înregistrării: 16.07.2012
Implicit

Citat:
Daca este asa, atunci dl. osutafaraunu sa nu mai faca afirmatii false.
Nu a facut nici o afirmatie falsa.

Citat:
n-are sens sa-mi pierd timpul cu sfaturile profetesei adventiste, care n-aduc nimic nou, ci lucruri stiute.
Stiute, dar de cand? Poate altii stiu si practica de multa vreme niste lucruri despre care unii afla doar astazi.

Citat:
Stiu in mare ce a spus dansa, de aceea m-a surprins afirmatia falsa a fratelui d-voastra, cum ca medicina a ajuns abia dupa 100 de ani la concluziile doamnei White.
Fratele meu stie ce spune si nu face afirmatii false. Va dau doar un mic exemplu, ca sa incheiem discutia pe aceasta tema: unele lucruri pe care medicina (cea adevarata) le descopera astazi in domeniul nutritiei, altcineva le-a scris cu cca 100 de ani in urma (nu sub forma de tratat stiintific, cum o face medicina).

Propun sa revenim la teme scripturistice.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2012, 10:57:10
Banned

Implicit

Citat:
Si noi ne-am obisnuit cu dezinformarile d-voastra.
Numai bine!

p.s greu e sa recunoasteti ca ati gresit!
Am greșit ce? Că am dat o informație și n-am dat amănunte? Nici n-am să dau, spre profunda dvs. dezamăgire că nu le veți putea comenta negativ. Vă las să faceți doar speculații...Succes la speculații!

Citat:
Ati dezinformat cand ati facut o asemenea afirmatie, din moment ce nu puteti sa o sustineti.

q.e.d.
O pot susține (chiar cu citate), dar aleg să n-o fac. Dacă dau citate, dau doar din Scriptură.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2012, 10:59:27
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
Si sincer nu mai am chef sa citesc carti eretice, am rasfoit destule.
Trebuie să admiteți că "răsfoitul" nu e totuna cu "cititul". Nici măcar cititul nu se compară cu studiatul. La un studiu atent descoperi lucruri deosebite ce nu le-ai observat la prima citire.
Așa că superficiala răsfoire conduce inevitabil la superficiala catalogare: "cărți eretice".
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32