![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Incercati sa fiti serioasa. Nu ati descoperit nici una. Doar ati nascocit (precum nascocirea de mai jos).
Citat:
Invataturi precum "Acesta este trupul Meu"(cu referire la painea franta) sau " Eu sunt usa.Daca intra cineva prin Mine, va fi mantuit" (Ioan 10:9) le credem (nici nu avem cum altfel) si le intelegem duhovniceste. Daca dvs. le luati literar ajungeti la niste halucinatii (un hristos cu doua trupuri, sau un hristos cu clanta si balamale). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Avortul este interzis. La fel si orice pacat/fapta care contravine legilor lui Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu ma bag peste adventisti. Insa chiar si porunca din VT este pazita de ceea ce s'a spus mai devreme si anume ca "Dumnezeu este acelasi ieri, astazi si in veci"
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvintele de la Cina cea de Taina au legatura cu Ioan 6, in care se face legatura dintre paine-Trup. A zis "Aceste cuvinte sunt duh si viata", nu "aceste cuvinte sunt simboluri".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Tu crezi despre sectarii tai ca sunt sfinti cu totii, de aceea te alarmeaza vestile astea. Si te alarmeaza pentru ca te linisteste credinta ta ca faci parte dintr-o secta in care toti sunt sfinti, inclusiv tu! In particular fie spus, eu cand am gresit mi-am cerut scuze - adu-ti aminte -, spre deosebire de tine. De ce crezi c-as fi mintit in legatura cu cei 2 sinucigasi de-ai tai? Ca sa-mi cer dupa aceea scuze? De la tine? Din nou? |
|
|||
|
|||
![]()
Tot la fel de stralucite ca si precedentul?
Citat:
P.S. Sunt anumite cazuri deosebite in care esti nevoit sa alegi ce viata sa salvezi. Nadajduiesc ca nu o sa va pretati la deschiderea de astfel de subiecte, doar pentru a va iesi macar un exemplu de nesocotire a Cuvantului lui Dumnezeu, de catre BAZS. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|