![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Extrase din Vol. 4 - Mărturii, Părintele Arsenie Boca - un om mai presus de oameni:
”Ai iubit omul, te-ai dăruit cu tot sufletul necazurilor lui, bucuriilor lui” - Pr. Savian Bunescu ”Sunteți un izvor curat din care se adapă oile lui Hristos cele însetate de apa vieții” - Pr. Ilie Cleopa ”L-am asemănat de multe ori cu Ioan Botezătorul” - ÎPS Antonie Plămădeală ”A-l cinsti pe Părintele Arsenie înseamnă a-i urma sfaturile” - ÎPS Laurențiu Streza ”Îl purtăm în suflet și în rugăciuni” - ÎPS Laurențiu Streza ”Părintele Arsenie - un ”Everest” al neamului românesc” - PS Daniil Stoenescu ”O personalitate și o moștenire uriașe” - PS Daniil Stoenescu ”Un lanț de aur între Sâmbăta și Prislop” - PS Daniil Stoenescu ”Părintele Arsenie, stâlp de foc al neamului românesc” - PS Daniil Stoenescu ”În cer și în chip tainic printre noi cu Hristos” - PS Daniil Stoenescu ”O zi cu cruce roșie în calendarul Bisericii noastre” - PS Daniil Stoenescu ”Părintele este deja canonizat de un popor întreg” - PS Daniil Stoenescu ”Știa tainele oamenilor, ale Cerului și ale animalelor” - Dumitru Constantin Dulcan ”La Sfânta Liturghie simțeai prezența și puterea Mântuitorului și...plângeai” - Aspazia Oțel Petrescu ”Un cer infinit mă privea cu doi ochi de om” - Aspazia Oțel Petrescu ”Darul profeției: - Când îți pui tot sufletul, știi!” - Pr. Prof. Dr. Ilie Moldovan ”Toate le făcea spre slava lui Dumnezeu și ca să-l elibereze pe om” - Protosinghel Ghelasie Țepeș ”Mare în timpul vieții, mare și în moarte” - Prof. Conf. Univ. Dr. Simion Todoran ”Totdeauna mă duceam la Părintele și parcă îmi lua cu mâna toate” - Pr. Petru Vamvulescu ”Toată Țara Făgărașului l-a avut și-l are ca sfânt” - Pr. Petru Moga ”Un om mai presus de oameni” - Pr. Prof. Ștefan Negreanu ”Învăluit în foc la rugăciune” - Pr. Prof. Ștefan Negreanu ”Haide să mergem, că ajută Dumnezeu, ne ajută Părintele Arsenie” - Ieromonah Dionisie Ignat Last edited by ovidiu b.; 22.08.2012 at 23:11:12. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Rugaciuni | 3 | 30.11.2010 16:57:10 |
100 de ani de la nasterea parintelui Arsenie Boca | laurschepsis | Generalitati | 14 | 29.09.2010 14:51:03 |
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2010 22:22:55 |
cuvinte alese ale Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Generalitati | 4 | 03.05.2010 12:08:12 |
Profetia pictata a parintelui Arsenie Boca | eodor nastasa | Generalitati | 1 | 06.04.2010 14:35:50 |
|