![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Frumos,. dar trist.
Forma da, continut ba. Si multi cauta mai degraba forma si o forma de ajutor/binecuvantare divina, mai mult nu stiu, nu ii intereseaza. Eu am intrat intr-o biserica greco-catolica care cu exceptia cutiei de confesional (care pe moment nici nu mi-a atras atentia, nici nu mi-a spus nimic semnificativ), parea 100% ortodoxa. Culmea, avea icoane mai ortodoxe decat adevarata biserica ortodoxa care am gasit-o mai tarziu, cu icoane intr-un stil tipic romanesc/transivanean care ar putea parea chiar ciudat pentru unii, nici o tangenta cu cel bizantin. Insa senzatia avuta calcand acolo (intr-o biserica greco-catolica) mi-a spus ca ceva nu e in regula, sufleteste nu "mirosea" a ortodoxie. Last edited by AlinB; 13.08.2012 at 01:35:20. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Putem fi nasi la tineri greco-catolici? | crisghise | Nunta | 13 | 07.04.2011 10:53:51 |
| am fost botezat la greco-catolici..... | vladicuion | Botezul | 6 | 10.07.2009 15:30:54 |
| Greco-Catolicism | Macarie | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 17 | 14.04.2008 02:50:57 |
|
|