Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.08.2012, 11:16:16
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Domnul insusi a spus ca nimeni nu ajunge la El, la Domnul, daca nu-i chemat de Tatal. Iata o fraza de meditat...
Meditez, meditez... Aaasha.... deci tu ai auzit direct chemarea Tatalui iar aceasta te-a condus la Hristos... Cu Duhul Sfant nu ne-ai spus deocamdata cum a ramas in cazul tau...:)

Tartaruga, te intreb pe bune din adincul meditatiei mele, esti sigura ca nu uitasei seara, venind obosita de la munca, castile pe urechi si ai auzit vreun rapper in cohleea aia intortocheata care (vocea de rapper) in starile-alea hipnagogice sau hipnopompice (ca le-am incurcat acum, stii tu mai exact), ti-o fi parut ca e chemarea Tatalui? Ca stii cum e, dorintele noastre intense iau forme foarte frumoase uneori in trecerea de la veghe la somn, cand constiinta noastra este modificata. Trebuie sa stii, ca doar ai studiat la Medicina in anul VI.
Eu nu contest ca tu il cauti pe Domnul Dumnezeu (ci sunt tot mai convins ca exact asta faci, spre salvarea sufletului tau), eu doar ma amuz ca tot faci valuri ca fratele "ucenic", cum ca chiar L-ai fi gasit!... Vezi ca si el statea la taifas cu tatal de era mai mare dragul sa-i asculti... Neincetat sporovaiau, dragutii de ei, asa amical, foarte relaxat, picior peste picior, poate chiar la un suc (iar nu ca amagitii aia de stau in genunchi si simt cutremur mare si plang mult...)
Intelegi unde bat?
Nu eu, ci clopotele Bisericii...:)

Last edited by ioan cezar; 16.08.2012 at 11:23:09.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Venirea lui Mesia (Isus Cristos) Alin27 Din Noul Testament 23 23.12.2010 17:25:14
Numele Fiului lui Dumnezeu Florin-Ionut Generalitati 11 02.04.2010 12:41:10
In Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. adi_cambir Preotul 13 04.06.2009 18:04:58
Despre venirea Domnului strajeru Secte si culte 4 24.04.2008 15:44:01
Venirea Antihristului ancah Biserica Romano-Catolica 16 23.04.2008 02:29:50