Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.08.2012, 14:48:56
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Am cunoscut si eu persoane care au avut sau sustin ca au avut casnicii fericite. Pe unele insa le-am cunoscut abia dupa ce unul dintre ei a urcat la ceruri. Pot sa spun ca din nefericire persoana care a ramas in urma nu a ramas tocmai impacata cu soarta si cu Dumnezeu. Unii/unele n-au inteles de ce a trebuit sa se intample lucrurile astfel. Ba chiar cineva a afirmat ca "sa iubesti prea mult pe cineva poate fi un adevarat blestem". Sunt multe lucruri pe care nici eu n-am avut ocazia sa le inteleg (inca), de exemplu daca casatoria e o sfanta taina, de ce odata savarsita, nu e respectata de oameni, de ce nu poti sa te bazezi nici macar pe sot/sotie ca-ti va fi alaturi (macar)pana la sfarsitul vietii, de ce sunt atatia oameni care isi incalca juramintele pe care le fac in fata lui Dumnezeu? Bine raspunsul e simplu, pentru ca ori nu sunt constienti de greutatea juramintelor pe care le fac, ori nu cred in Dumnezeu, ori ii ispiteste diavolul si ei cedeaza. Cand mi s-a spus ca pe oameni nu te poti baza, nu-ti poti pune incredera in ei, decat in Dumnezeu, mi s-a parut putin socant : adica nici in oamenii pe care ii iubesti cel mai mult, rude, soti, prieteni? Dar se pare ca intr-adevar toti oamenii, chiar si acestia, cei care si-au jurat credinta unii altora, ca soti, in fata lui Dumnezeu, sunt vulnerabili in fata ispitelor pana la sfarsitul vietii lor.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Galeriu - prinos de ganduri si experiente Marius22 Generalitati 8 06.07.2013 22:33:58
Experiente cu protestanti danyel Secte si culte 83 12.02.2013 16:18:24
Despre iubire cu iubire dobrin7m Nunta 27 18.10.2011 14:22:52
casatorie aranjata, de nevoie sau din iubire.... ella87ella Nunta 2 06.04.2010 13:50:56
Icoane Speciale Luminoase in intuneric civt Stiri, actualitati, anunturi 15 31.08.2008 22:04:09