![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar harul lui Dumnezeu nu se obtine prin meditatie,ci prin FRANGHIE,prin ceva concret. Franghia in cazul nostru,ajutorul exterior ,sunt tainele. Cine a auzit de Hristos,si are receptivitate in suflet,va implini o parte din porunci. Dar nu va putea sa le implineasca atat de desavarsit ,daca nu se va agata de franghia harului lui Dumnezeu. Dumnezeu a vrut sa dea acest har prin taina ,nu noi oamenii am inventat aceasta . Copii mici, puii de vrabie,daca nu deschid gura,nu primesc hrana. Hrana le vine din cer,dar ei trebuie sa faca acest minim efort,sa incuvinteze, sa deschida gura. E foarte important ca harul sa fie dat prin ceva concret,chiar daca o frimitura de paine acolo,parintele Staniloaie explica f bine de ce. Si acum ,mai in gluma mai in serios,daca te ai pregatit de atac cu acest topic deschis la 'enormitatile' spuse de altul ,daca ai cernit printre cuvintele ei frumoase ca sa gasesti punctisoarele mai negre,caci asta va e ocupatia de baza , te rog, apara-ti talantul unic si adinc ingropat ,si lasa ma pe mine sa vorbesc cu ea ,ca imi permit sa mai pierd din cei 2 care i-am primit :) Sau cine stie,sa ii inmultesc. Vreau prin asta sa evit sa iti ranesti si tu sufletul degeaba in discutii contradictorii si inutile si si sa o indepartezi pe Adriana mai mult de ortodoxie decat este Last edited by iustin10; 26.08.2012 at 14:30:06. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arhitectura bisericilor: dupa canon sau dupa gust? | windorin | Arta bisericeasca in general | 247 | 19.09.2015 00:15:06 |
Barbatul/femeia inainte si dupa casatorie | caty_deea | Nunta | 76 | 21.01.2013 11:57:04 |
Conferinte Christos Yannaras in Romania | Mihailc | Stiri, actualitati, anunturi | 131 | 19.11.2012 00:59:52 |
Setea dupa Liniste, setea dupa Dragoste.... | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 8 | 27.06.2011 23:03:13 |
Iisus Christos descris de Publius Lentullus | lareine | Generalitati | 28 | 08.01.2010 17:38:28 |
|