![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, eu fiind cu mult mai mult Solarian decat Colon (ca sa folosesc o figura de stil din SF-ul asimovian drag mie, care in acest caz e partial suprapusa realitatii), nu prea pot fi manipulat de nimeni, nici macar de cineva care are la dispozitie magnetismul emotional feminin. Puteti fi pe pace: tumultul meu de cautator si "eretic ca vocatie", cum m-a numit un prieten, speriat de imensa mea libertate conceptuala si de atitudini in raport cu Ekklesia, este si va ramane singura sursa de impuls-spre-scepticism: nimeni nu ma poate manipula. Si cred ca fratele Iustin, desi extrem de diferit conceptual {si nu numai} de mine, ii este alaturi din ratiuni de convergenta ideatica in exclusivitate, ca si mine, de altfel. Chiar admir gandirea sorei Adriana, si o gasesc, pana la un punct, convergenta celei pe care, din mila lui Dumnezeu si a Preasfintei Fecioare, o am ca talant de lucrat si inmultit. Vietile particulare, sau afinitatile, de orice fel, ale fratilor/surorilor de pe forum sau de oriunde nu sunt in topul curiozitatilor mele. P. S. In cu totul alta ordine de idei, Sfantul Mucenic Mercurie m-a fascinat dintotdeauna. Sincer, ma gandesc ca nimicirea imparatului Julianus Apostata de catre el este o preinchipuire a nimicirii lui Anti de catre Domnul, la finele veacurilor. As dori sa scriu ceva despre aceasta, cu slabele mele puteri, si sa imi spuneti parerea dvs., daca gasiti cu cale. Va multumesc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Draga frate , te invit sa scri cu mult drag aici :http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=3122
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt de parere ca toti avem de fapt suflete minunate,si de aia imi e greu sa mai judec pe cineva.Adica credinta din noi e de fapt minunata. Uite ,ca sa dau un exemplu ,rugaciunea aiursitica a lui cristi pt mine,caci presupunea judecata si excluderea mea , pe mine m-a linistit f mult . Pentru ca i-am simtit sufletul. Asa cred ca si Dumnezeu se uita mult la sufletele noastre,si nu la ce indrugam noi pe aici. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu esti demult pe forum, abia acum ai observat ca sunt multi pe forum care au conceptii din ecumenism? De fapt era grupul dominant pe forum, acum unii au aflat mai multe despre dreapta invatatura, iar unii s-au retras. Si penticostalul, scotianul, MariS, cativa catolici si ortodocsi aveau puncte de vedere comune, desi religii diferite.
|
|
|||
|
|||
![]()
În cazul ăsta este necesar să decretăm că și Stalin și Hitler sau alții și alții ca ei aveau suflete minunate, și tocmai din acest motiv au trecut atâția prin foc și sabie. Ba unii spun că și Diavolul are un suflet minunat, oricât s-ar împotrivi el lui Dumnezeu și oricât a încercat să Îl ispitească pe Christos să nu cumva să purceadă la mântuirea lumii. Ba chiar alții spun că și duhurile drăcești sunt minunate. Ce mai, că "doar toți suntem minunați ..."
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dogmatica Patristica Ortodoxa | myself00 | Generalitati | 7 | 10.09.2012 19:23:37 |
Despre lectura, in general | Lilith23 | Generalitati | 26 | 15.06.2011 12:11:07 |
sentimentalism si un dumnezeu general | lareine | Generalitati | 0 | 31.12.2009 01:15:25 |
Sf. Andrei este sarbatoare cu rosu/mare in general? | sophia | Diverse Sarbatori | 3 | 13.11.2009 11:07:58 |
Scrisoarea unui general roman catre Nero,despre Hristos | ortodox4life | Generalitati | 18 | 14.10.2008 22:09:52 |
|