![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iti aduc aminte ca diavolul nu a fost creat de Dumnezeu, El a creat altceva si inca ce..cata frumusete si perfectiune.. Citat:
Nu stiu care sfant spunea ca si cei drepti si cei rai vor trai sub aceeasi Lumina. Doar ca pentru primii ea va fi binecuvantare si pentru ceilalti chin. Si cine stie (speculez eu) poate Iadul este un loc special pentru cei care nu pot indura prea multa Lumina. De bine nu le este bine, dar poate nici atat de rau. Last edited by AlinB; 02.09.2012 at 02:05:54. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre prima parte, vad ca ai ce ai cu incornoratii, vezi ca Iisus a venit doar pentru noi nu si pentru ei, inseamna ca ei au capacitatea de a se intoarce si singuri, noi nu. Deci nu se compara. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Desi Lucifer era purtator de lumina, a devenit prin propria decizie - fotofobic. Si Dumnezeu, desi putea sa-l stearga din creatie, i-a creat un loc unde poate sa-si traiasca experienta fotofobica. Citat:
In cazul lui Adam si Eva - au regretat fapta lor, diavolul niciodata. Iar urmasii lor, deja s-au nascut marcati de pacatul protoparintilor lor si de asta au si o a doua sansa. Si diavolul ar avea-o (teoretic) dar o refuza, refuzul fiind adanc intiparit in fiinta lor. Si tare ma tem, ca si a multor oameni care au ales pacatul ca mod de viata. Last edited by AlinB; 02.09.2012 at 02:59:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si sunt deacord si cu Ap. Pavel: dragostea toate le spera si le nadajduieste :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
A-ti insusi o doctrina care este la limita adevarului nu inseamna neaparat dragoste desi daca vrei sa ai o parere buna despre propria persoana poti crede asta. Mintea omului inca departe de Dumnezeu, e f. incurcata. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar, scuza-ma ca te acrosez: cum ti-ai dat seama de asta?...:) (Nu, nu trebuie sa-mi raspunzi, ziceam si eu asa...) |
|
|
|||
|
|||
|
Fac ce fac si tot revin la afirmatia asta a ta... Are taria unui vers mare, desi e spusa sec, aparent constatativ...
Multumesc, frate Alin! P.S. Cu cat se departeaza omul de Dumnezeu (ca pe loc nu poate sta nimeni, nici macar mortul), cu atat il cearca chinul incurcaturilor mintale. Asta in cazul cel nefericit ca are minte... De unde, hop si tot la inima ajungem! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dogmatica Patristica Ortodoxa | myself00 | Generalitati | 7 | 10.09.2012 20:23:37 |
| Despre lectura, in general | Lilith23 | Generalitati | 26 | 15.06.2011 13:11:07 |
| sentimentalism si un dumnezeu general | lareine | Generalitati | 0 | 31.12.2009 02:15:25 |
| Sf. Andrei este sarbatoare cu rosu/mare in general? | sophia | Diverse Sarbatori | 3 | 13.11.2009 12:07:58 |
| Scrisoarea unui general roman catre Nero,despre Hristos | ortodox4life | Generalitati | 18 | 14.10.2008 23:09:52 |
|
|