![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca in afara de doua cuvinte: Iisus Hristos, fiecare sa-si fi permis sa creada orice, oricat de conflictual ar fi fost cu ideea de mantuire sau chiar cu persoana lui Iisus Hristos? Nu cred ca Hristos s-a rugat ca sanatosii sa fie inchisi cu nebunii in acelasi sanatoriu (care numai sanatoriu n-ar mai fi ci de-a dreptul casa de nebuni - Biblia e chiar mai radicala in termeni..Babylon..chestii..) S-a rugat ca cei sanatosi sa se inteleaga intre ei, sa nu ajunga asemeni celor nebuni. Si desi catolicii si altii care vin cu pretentii ecumeniste, zic chipurile, ca rugaciunea lui Hristos nu a functionat, eu cred ca a functionat: Bisericile ortodoxe in ciuda autocefaliei si a unor probleme relativ minore, SUNT in comuniune. Restul lumii, care ii place sa-si spuna crestina iar pe alocuri poate ortodoxa...problema lor si Dumnezeu cu mila ca si pentru restul celor necredinciosi sau altfel-credinciosi mai bine zis. Last edited by AlinB; 02.09.2012 at 03:03:28. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dogme babesti | camy_d | Reguli in Biserica | 164 | 03.08.2016 15:46:05 |
| Ce inseamna pentru voi credinta - Dogme sau fapte? | sophia | Generalitati | 69 | 20.05.2011 04:28:25 |
| Credinta fara dogme? | georgeval | Generalitati | 29 | 08.07.2010 01:46:11 |
| Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice | adelin | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 27.01.2010 23:34:48 |
| Diferite slujbe de inmormantare | danyel | Slujba inmormantarii | 10 | 23.11.2009 14:32:37 |
|
|