![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Am o curiozitate: dumneavoastră, sau familia dumneavoasatră, de când vă aflați "la noi în țară" ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Mesajele tale dovedesc contrariul. Apropo, mesajul celui din zonă - tikaalba, văd că îl ignori mereu, tu dându-te drept unul care știe și care a fost. Amice cui vinzi gogoși? Da am fost. Și cunosc persoane de acolo care se plâng de situația lor foarte grea. Și nici eu nu sunt departe de zonă....oricum mult mai aproape decât tine. Citat:
De când ne-am născut amice. Și când spun țara noastră mă refer la români în România. Priceput? Că au și alte etnii aceleași drepturi ca și românii, sunt de acord. Dar de la drepturile de cetățean român și până la autonomie, pe care secuii o trâmbițează, e cale lungă. Last edited by ovidiu b.; 05.09.2012 at 17:36:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu, nu, nu. Nu mi-ai raspuns la intrebare. Familia TA, de câte generații este în România ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu știu unde vrei să bați dar poți fi direct.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pentru că te bați în piept cu cărămida naționalismului, vreau și eu să știu cam de cât timp este familia ta română și de unde se trage ea. Deci ? Câti antecesori îți cunoști, ce nume, ocupație, naționalitate aveau ?
Întrebare valabilă și pentru ceilalți mari români verzi din audiență. Last edited by MihaiG; 05.09.2012 at 20:09:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Mai scuteste-ne cu genealogia dumitale. am mai vazut-o cu alta ocazie din cate imi amintesc.
Subiectul este altul!!! Nu mai deviati discutia. Suntem romani, ne socotim romani, simtim romaneste, si aici este Romania (nu stim cat inca... ) chiar daca n-om avea sange romanesc 100%, la o posibila analiza genetica!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
De ce, nu vi se pare hazliu că cei care fac cea mai mare paradă de naționalism sunt aceia care nu sunt în stare să-și demonstreze descendența din strămoși români măcar până la a patra spiță ? Mie mi se pare.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
.................................................. ..................................... Last edited by TunsDiana; 06.09.2012 at 19:18:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu mă bat cu cărămida naționalismului în piept, ci doar am semnalat un fapt, o intenție a unor cetățeni români de altă etnie care vor să săvârșească o hoție. Așa că domnule avocat vă rog din nou să faceți diferența.
Te-am rugat să nu ne vinzi gogoși și să vii cu chestii serioase. Ți-am deminstrat pe desen că ești pe lângă subiect. Așa pentru liniștea ta, părinții mei sunt de etnie români, bunicii mei la fel, iar străbunicii de asemenea. |
|
|
|||
|
|||
|
Toți cei opt străbunici sunt de etnie curat română ? Sunteți foarte sigur ? Dar despre stra-strabunici ne puteți spune ceva ? De exemplu, știți cum îi chema, măcr pe jumătate dintre ei, cu ce se ocupau, de unde erau ? Dar despre stă-stră-străbunici știți să ne spuneți ceva ? Câți dintre ei erau români, de unde erau, cu ce se ocupau ? Sau, dacă nu despre toți stră-stră-străbunicii, măcar despre unul, știți să ne spuneți ceva ?
|
|
|