Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Draga Alin,
Daca nu ai citit ce se discuta aici, te ce te hazardezi sa tragi concluzii despre cele discutate si pe care NU le-ai citit si inca facand si atacuri directe la persoana bazandu-te pe propria ta imaginatie? Asta-i metoda ce o aplici in general in viata?
Aici nu se discuta despre sfintenie ci despre Noul Legamant asa cum apare el in profetia lui Ieremia si reluat apoi in cuvantarea lui Pavel, si cu multe alte implicatii la Ioan, Matei si altii. Ca atare te rog sa iti dai opiniile doar cu titlu personal sau cu ce titlu vrei numai sa nu mi le mai atribui mie ca esti departe de adevar in cazul asta.
|
Nu am urmarit TOT topicul dar am citit suficient cat sa observ ca discutia se invarte obsesiv in jurul unor elemente cheie in stilul "dialogul surzilor".
Ei au reperele lor, care nu sunt si ale tale, iar tu ..te ai pe tine si ideile tale care ei nu vor sa le impartaseasca indiferent cat de logice si coerente ti se par tie.
Profetia e una, dezvoltarile tale pe marginea ei sunt cu totul si cu totul altceva.