Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2012, 13:55:18
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Sper din toata inima ca Europa va fi distrusa: fie de urgia lui Dumnezeu, fie printr-un razboi devastator la scara locala. Adica infama UE, NU ma refer la popoarele europene, in masura in care au mai ramas sanatoase, ca sa fie clar. Eu o sa refuz. Nu sunt ortodox, dar refuz infamii din astea. Cuvantul "card" ma irita: suna nervant, sufocant de european si ubicuitar. Orice om intreg la cap, indiferent daca e ateu, crestin, budist sau musulman, refuza sa fie monitorizat si controlat. Poftim, le dau "stapanilor lumii" un indiciu despre mine, daca tot vor sa stie: le-as taia beregata cu placere. Lor si tuturor din jurul lor. Si nu as confesa un atare "pacat".
Nu as refuza din motive de microcip, nu sunt adeptul paranoiei microcipurilor. Dar refuz din principiu sa achiesez la un nou jaf national, cu gir de la brucsels. Si refuz sa dau date unui stat tot mai orwellian pe stil balcanic (adica cum e mai rau!).
Prietena mea e nevoita sa mearga la jegosii de la Ordinul biologilor, care e clar o mafie (presedinta este si aia care tine cursurile, daca v-ati prins; puteti verifica pe net). Eu i-am sugerat sa refuze.
Eu nu ma rog pentru "conducatori" ca acestia. Pentru doua lucruri de interes obstesc, da, ma rog, si nu in Biserica: pentru nimicirea fizica deopotriva a acestor "oameni" si a lucrarilor lor diabolice anti-popoare, si pentru insanatosirea morala cat mai deplina si grabnica a poporului roman si a tuturor popoarleor, chiar si a spalacitilor/occidentalilor care ne-au adus capitalismul pe cap.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 14:11:48
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Sper din toata inima ca Europa va fi distrusa: fie de urgia lui Dumnezeu, fie printr-un razboi devastator la scara locala. Adica infama UE, NU ma refer la popoarele europene, in masura in care au mai ramas sanatoase, ca sa fie clar. Eu o sa refuz. Nu sunt ortodox, dar refuz infamii din astea. Cuvantul "card" ma irita: suna nervant, sufocant de european si ubicuitar. Orice om intreg la cap, indiferent daca e ateu, crestin, budist sau musulman, refuza sa fie monitorizat si controlat. Poftim, le dau "stapanilor lumii" un indiciu despre mine, daca tot vor sa stie: le-as taia beregata cu placere. Lor si tuturor din jurul lor. Si nu as confesa un atare "pacat".
Nu as refuza din motive de microcip, nu sunt adeptul paranoiei microcipurilor. Dar refuz din principiu sa achiesez la un nou jaf national, cu gir de la brucsels. Si refuz sa dau date unui stat tot mai orwellian pe stil balcanic (adica cum e mai rau!).
Prietena mea e nevoita sa mearga la jegosii de la Ordinul biologilor, care e clar o mafie (presedinta este si aia care tine cursurile, daca v-ati prins; puteti verifica pe net). Eu i-am sugerat sa refuze.
Eu nu ma rog pentru "conducatori" ca acestia. Pentru doua lucruri de interes obstesc, da, ma rog, si nu in Biserica: pentru nimicirea fizica deopotriva a acestor "oameni" si a lucrarilor lor diabolice anti-popoare, si pentru insanatosirea morala cat mai deplina si grabnica a poporului roman si a tuturor popoarleor, chiar si a spalacitilor/occidentalilor care ne-au adus capitalismul pe cap.
Daca suntem credinciosi Dumnezeu va gasi leac acestora fara sa le dorim raul fizic.Nici spiritual nu e de dorit.
Psaltirea abunda de astfel de exemple.
Sa nu fim patimasi .
E bine sa nu spunem dinainte ce vom face in caz de carduri sau alte documente biometrice ,putem avea caderi spune acest parinte si cred ca are dreptate:
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...r-anti-sistem/
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 14:58:09
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Daca suntem credinciosi Dumnezeu va gasi leac acestora fara sa le dorim raul fizic.Nici spiritual nu e de dorit.
Psaltirea abunda de astfel de exemple.
Sa nu fim patimasi .
E bine sa nu spunem dinainte ce vom face in caz de carduri sau alte documente biometrice ,putem avea caderi spune acest parinte si cred ca are dreptate:
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...r-anti-sistem/
In schimb, e bine sa ne rugam sa ne ajute Dumnezeu sa refuzam aceste carduri. Si ne ajuta daca vom starui. Singuri nu vom putea face oricum nimic.

De asemenea, am citit ca e bine sa ne informam fratii de credinta despre pericolele care ne pandesc, mai ales acum, cand sursele de informare, prin reclame, pot sa-i amageasca. Nu ne declaram nici mucenici, nici luptatori antisistem, ci doar ne aparam credinta. Iar aceasta informare sa fie facuta de pe pozitia pacatosului care ar putea cadea si el intr-o astfel de capcana, nu cu mandrie. Caci, daca nu iau cardul, dar cad in mandrie si fac alt pacat mare, tot rau este.

Fara vorbe mari, chiar si moartea trebuie s-o simtim un pic mai aproape de noi, asa cum spunea parintele Iustin. Dar cugetarea la moarte este mantuitoare.

Last edited by antoniap; 13.09.2012 at 17:05:57.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 14:42:12
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Dumnezeu sa ne ajute sa refuzam aceste carduri. Daca uram pacatul in general, al lor si al nostru e suficient. Sa-i lasam pe cei care gresesc in seama lui Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 14:56:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Nu-ti trebuie card de sanatate, ca daca vrea Dumnezeu, esti sanatoasa tun, daca nu vrea, oricum mori, da?

Dar calculator si Internet la ce-ti trebuie?
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 20:12:03
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Dar calculator si Internet la ce-ti trebuie?
Cum de ce? Sunt folositoare la rugaciune. De fapt nu faptele noastre, lipsa credintei, rautatea indreptata impotriva aproapelui, lipsa unei rugaciuni bine placute lui Dumnezeu ne duc spre piezanie ci nenorocitele alea de cipuri. De fapt un crestin autentic nu trebuie sa iroseasca timpul oferit de Dumnezeu pentru rugaciune ci pentru lupta impotriva "cotropitorilor cu cipuri".

Ps: Pentru cei care se pregatesc sa ma acuze ca vad paiul din ochiul celuilalt, dar fac acelasi lucru: nu, nu fac acealasi lucru, nu promovez un crestinism la moda si caut inamici acolo unde nu sunt.
Vechi 13.09.2012, 20:17:47
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Eu nu inteleg prea bine pericolul cipurilor, dar trebuie data informatia exacta.
Se vorbeste doar de cipurile ce contin date biometrice, si nici macar de acestea, ci doar de cele ce se vor implanta in corp. Se spune ca acum se face doar o avertizare, ca se va ajunge la cele implantate. Eu asa am inteles.
Reply With Quote
Vechi 14.09.2012, 02:11:26
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu nu inteleg prea bine pericolul cipurilor, dar trebuie data informatia exacta.
Se vorbeste doar de cipurile ce contin date biometrice, si nici macar de acestea, ci doar de cele ce se vor implanta in corp. Se spune ca acum se face doar o avertizare, ca se va ajunge la cele implantate. Eu asa am inteles.
La tine se pare că deja este ”implantat” în mintea ta(scuză-mă!), adică chiar dacă implantul nu-ți va fi făcut sub piele și-l vei ține în buzunar(portofel) el va fi monitorizat ca la oricine-l are subcutanat(sub piele); exact aceleași informații va divulga despre tine.

Avertizarea acestor zile se referă la cip, ”implantul” se referă la dependența de comoditatea trupească pe care o reclamă cipul.
Reply With Quote
Vechi 14.09.2012, 02:37:37
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
La tine se pare că deja este ”implantat” în mintea ta(scuză-mă!), adică chiar dacă implantul nu-ți va fi făcut sub piele și-l vei ține în buzunar(portofel) el va fi monitorizat ca la oricine-l are subcutanat(sub piele); exact aceleași informații va divulga despre tine.

Avertizarea acestor zile se referă la cip, ”implantul” se referă la dependența de comoditatea trupească pe care o reclamă cipul.
Eu am scris ce spun cei ce sunt impotriva cipurilor, nu stiu ce filozofezi tu acolo. Doar daca nu ai baut ceva.
Reply With Quote
Vechi 17.09.2012, 19:54:20
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul

Serios? Care e aia? "cipul" se da doar la cei "comozi trupeste" adica care traiesc pe picior mare, sau cum?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 14:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 17:05:09
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip antoniap Generalitati 1174 05.06.2015 12:04:59
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 1 13.03.2010 20:30:22
Carduri de Craciun Hartford Generalitati 30 09.02.2009 16:27:27