![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu vrei sa fii sigur ca nu vei fi furat, eu m-am invatat sa nu fiu chiar asa rea de paguba. De aceea, nu vreau o alternativa la bani. Si, daca nu vreau, nu vreau! E dreptul meu sa spun: NU! |
|
|||
|
|||
![]()
Ia vezi de pe ce scrii acum si intreaba-te daca si bunica ta avea.
Citat:
In telefonul mobil de exemplu. Citat:
Intreaba pe cine vrei, stie toata lumea. Ori, o fata credincioasa ca tine sa umble cu asa ceva in buzunar.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai abonament, nume, adresa, CNP exista in baza de date a furnizorului de servicii. Daca nu ai abonament, au in schimb traseul tau zilnic, toate mesajele (SMS) si apelurile. Deci..care e o problema mai mare? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ai uitat computerul. :P Ce crezi, draga de Mandriva nu te spioneaza, mama ei de frantuzoaica batrana de la Moulin Rouge?!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, nu am telefon cu abonament si pe cel pe care-l am vorbesc putin si-l tin mai mult acasa. Aceasta umilire in masa la care suntem supusi ma ingrijoreaza. Aceasta tendinta de a ne controla total e normal sa ma ingrijoreze. Daca unii considera ca acest lucru trebuie perceput ca o grija deosebita si apreciat, eu sunt de alta parere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vrei nu vrei, iti place sau nu, dpdv al Statului esti un numar intr-o statistica. Poate nici atat uneori. Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Unele lucruri e bine sa le afli mai devreme, altele mai tarziu, iar altele nu-i nicio paguba daca nu le afli deloc. Dar tot nu mi-ai raspuns la intrebarea adresata.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 11:04:59 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 19:30:22 |
Carduri de Craciun | Hartford | Generalitati | 30 | 09.02.2009 15:27:27 |
|